PDA

View Full Version : GPU Tweak 2.0.6 is out! (24th Feb 2012)



_
02-24-2012, 02:01 AM
http://support.asus.com/download.aspx?p=9&m=GPU+Tweak&hashedid=n%2fa

Better support for HD 6000 series and some bug fixes is what I know of.

chrsplmr
02-24-2012, 02:21 AM
Works great.. thanks .. w/CrossFired Asus 6850's

Badt
02-25-2012, 10:00 AM
what about 2.0.6 ???

Devilonearth666
02-27-2012, 03:32 PM
I can't seem to get it to work, Kaspersky seems to think it is a malicious program secretly trying to download malicious drivers, and notifies me everytime I try and run it. Even when I allow it, It pops the same question. And then, if I allow it again, nothing happens. I tried to look for a GPU Tweak process in task manager under the process tab, but I've noticed it only stays active for 5 seconds, at best, after I allow it for a 2nd time and disappears afterwards. Any solutions?

houndazs
02-27-2012, 03:49 PM
I can't seem to get it to work, Kaspersky seems to think it is a malicious program secretly trying to download malicious drivers, and notifies me everytime I try and run it. Even when I allow it, It pops the same question. And then, if I allow it again, nothing happens. I tried to look for a GPU Tweak process in task manager under the process tab, but I've noticed it only stays active for 5 seconds, at best, after I allow it for a 2nd time and disappears afterwards. Any solutions?

Get rid of Kaspersky, and download Microsoft Security Essentials. Never ever pay for AV!

Kronvict
02-28-2012, 12:12 AM
Get rid of Kaspersky, and download Microsoft Security Essentials. Never ever pay for AV!

Kaspersky is free with New ROG Motherboards if im not mistaken. It came on disk and u can download it from the asus site for your ROG motherboard model.

slaytus
02-28-2012, 12:34 AM
Sweet thanks for the heads up Marshall :)

el terrible
02-28-2012, 10:06 PM
Bitdefender also said that gpu tweak 2.0.6 is mallicious software etc.. but its working after i whitelisted it.. I never had this problem with previous versions though... kind of strange

DaemonCantor
02-28-2012, 10:36 PM
I don't have a problem with Kaspersky but then I'm running the latest version 2012, the only problem I get is that Kaspersky thinks explorer is a PDM Invader since I've started using StartOrb! Kaspersky is not only highly recommended but last I checked listed as the best on several research sites and consistently gets a lot better marks than anything else.

madmav
02-29-2012, 09:43 PM
i got the new version, but disable 2D mode is still a no go with my 6870 DC card. Now it is not stuck at 2D speeds , but it puts the voltage of the card to 1.150v which is not enough to run it even on the Normal 3D speeds. So, still a problem here. It's better than with the 2.0.3.0 where the 3D mode only gave me 2D speeds, but still needs to be fixed. No idea why is this happening. I would really like to force the card to stay in 3D mode when i work and not jump from 2D to 3D every time i move the mouse in my 3D modelling application.

Cheers i hope the devs will find a solution.

_
03-02-2012, 01:17 AM
I will check the antivirus issue for you guys.

scarar
03-02-2012, 07:33 PM
Norton 360 v6 is bad?

Devilonearth666
03-03-2012, 04:04 AM
Any ideas on how to make it work for me?

helrich
03-04-2012, 09:39 PM
Couple things. First off, this release finally works with GT 520! :D

I'm having some other issues now though... Voltage reading is off by a lot for all three of my cards, showing like 47 billion mV on the monitor, the tweak screen shows correctly however. Also, the monitor is showing that the cards are using 1500 MB of Vram, and I'm just sitting at desktop with nothing running! Glad it at least works for me now though, without causing my cards to freak out and wreck my system.