PDA

View Full Version : Are you wanting more voltage/MHz on GPU Tweak?



_
03-26-2012, 03:57 AM
Just a Q to all overclockers using GPU Tweak - Do you want more GPU voltage and/or more GPU/memory MHz available on the sliders?

I'm rounding up the numbers of users! Thanks!

Sputnikmk2
03-26-2012, 07:06 AM
One problem Ive found on my GTX580 Matrix is that while i can get 1150 mv using GPU Tweak and then increase that to 1280-1293 with the voltage adjust on the card, the higher voltage setting is not kept when i change a profile or change the clock.
As soon as i change something i have to get into the case, drop the voltage adjust on the card back down, then back up to where i want it.

As for the Settings you could put in an advanced menu somewhere so that the max values could be unlocked for those who need it

8 Pack
03-26-2012, 08:35 AM
Hi marshall,

I am on a liqud chilled cooling system for benching graphics so my cards never get above about 3c full out with 1.4v through them 7970's. y cooling can take much more voltage but sadly this is not available through GPU tweak, similarly the memory modules which also get cooled by my block. I realise really high volts is not for your average user but it would save me volt modding my cards 3 x ASUS 7970. Maybe a special Bios is needed if you did such a GPU twesk with say upto 1.5v avalable on core and 1.8v on mem. This Bios unlocks the extended features??? just a suggestion. Thanks for asking and I so hope this can be implemented. I for one would not mind testing a beta release.

HiVizMan
03-26-2012, 09:13 AM
Please Rich I would really value an extreme voltage version. There are quite a few that would too. LN2 on my cards so cooling is not an issue.

essanbee
03-27-2012, 12:20 AM
I'd like to try 1.2v on my 570dcii...

I know that's not really extreme but I would like a little more V

joe_cool
03-29-2012, 06:42 PM
Please Rich I would really value an extreme voltage version. There are quite a few that would too. LN2 on my cards so cooling is not an issue.


signed :D
would be nice to have a extreme version of gpu tweak.

ryanhaver
03-30-2012, 01:41 AM
I think at least a little more voltage would be advantageous for many users. Perhaps an advanced option for additional voltage like the "Overclock Range Enhancement" that already exists. It could simply be called "Voltage range enhancement".

A little off topic, but it would be great if GPU tweak could be used to control the settings for GPU Hot wire. Also is there any setup guide here on the forums that can help those who want to use GPU hot-wire with the HD 7970 DC2 and the RIVE. I've been looking but haven't found one?

Cody_Irwin
03-30-2012, 06:00 AM
On the gaming profile, I want a Better overclock, the Gaming profile OC is NOTHING at all... like I said in my one thread 30mhz on the clock alone makes 0 difference.

Thats for SLI 560ti.

Ziver
04-08-2012, 04:47 PM
Sure why not :P

8 Pack
04-11-2012, 08:46 AM
How is this going??? I now have single stage for my cards so am looking forward to not having to volt mod them for extra headroom.

basco
04-14-2012, 09:22 AM
yes more volt/mhz would be great.
thanks in advance.

HiVizMan
04-14-2012, 10:11 AM
How is this going??? I now have single stage for my cards so am looking forward to not having to volt mod them for extra headroom.

Plus 100 on this one. My eyes are too rubbish to volt mod these days so come on guys make us all happy. We want more voltage. :p