PDA

View Full Version : GX550 Zephyrus Duo Multiantenna Problem



derPAHO
09-29-2020, 07:11 PM
Hello,

my new Zephyrus Duo came back from a repair and everything on the SSD was deleted, so i've had to install everything again.
Then i've noticed that the fans are running at a very high and loud speed, and so i took a look at the task manager. There i found that the Asus Multiantenna service were around 10% CPU usage - but no updates or anything in the background were running. After disabling the service at windows boot, everything was normal.
Any infos about that error?

Greetings, derPAHO

Shikosh
10-24-2020, 09:41 AM
I'm experiencing the same problem.

Just a note: I was having an issue with computer waking from sleep for no appeant reason, sleep closing all open windows like there was a shutdown and a bad bad slowdown issue as well at the same time (will open a different thread but solution was to remove the BD HOTPROC using ThrottleStop because it was lit all the time (at 40-50 degrees Celsius) making my computer extremely slow. Just mentioning to see if this happened concurrently for you too.

derPAHO
10-30-2020, 01:44 PM
Thank you for the information!
I think there are some issues with the system itself... maybe it's software/BIOS related, maybe hardware but if i'm using the system for working like with office or something else, in Windows mode or "silent" mode the fans are running like wild and i'm getting some high frequencies on the CPU.
Using the system at some presentations will end up with some noisy background...