PDA

View Full Version : G73JH GPU clock speed automatic settings



Kornetto
01-23-2011, 11:35 AM
Hi .
I have question about GPU clocks , i use AMD GPU clock tool to change values and when im not playing i set 405 Mhz (its default clock setting) When i turn game on graphic engine doesn't change it and i need to do it manually ( then i set 700 or more , depends)
I've updated vBios with "overclocker" version .
Is it possibile that GPU changes numers automaticly when im in game or in system?
Greets
Michal

pawntec
03-03-2011, 11:12 PM
yeah i'm having the same issue idk i just noticed it myself.....maybe it wsa do to the vbios update i had to do to avoid bsod i was getting with anything but the factory drivers.....so idk it would be nice to have it back up the 700mhz so my performance would be up to par as advertized...:-)

Chastity@ASUS
03-04-2011, 01:26 AM
That's part of PowerPlay. It will not jump up to 700 unless the demand is there. To check, you can go into CCC and disable PowerPlay, and you'll see the clock jump up to 700.