PDA

View Full Version : ASUS ROG Xonar Phoebus in Sweden



asard
05-08-2012, 11:42 AM
Hello is there anyone here who knows when they will start selling the ASUS ROG Xonar Phoebus in Sweden

DeXZoR
06-06-2012, 09:23 AM
https://www.inet.se/produkt/6321008/asus-xonar-phoebus

is whar i beyd my card

Masterx
06-06-2012, 05:20 PM
Tack
Men jag har redan köpt den för någon vecka sen InWarehouse

Men du inget bra kort
Låter inte bra när jag kör MP3 musik
Sen Smart EQ m.m funkar inte som det ska i bland
Låter skit
Om man sätter på Dialogförstarkaren eller Volymutjämnaren så vill man slänga ut Kortet genom Fönstret

Jag har bara testat Crysis 1 där var skit bra ljud
Man hör mycket mer när det gäller Vind,fåglar.m.m
Men då har man på Dialogförstarkaren eller Volymutjämnaren och då blir själva ljudet från vapnet mycket dåligt
Sen om man stänger av Dialogförstarkaren eller Volymutjämnaren så blir ljudet på vapen bra
Jag sitter på Logitech Z906 5.1 stora system en då har jag dåligt ljud

Men när jag körde med Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD så var det ett jävla tryck när man sköt med vapen



Sen jävla dålig diskant
Men jag har kört Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro längre tid
Van vid den diskanten
Sen testa jag Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD som var ett jäklar bra ljud
Jäklar tryck i bas
Men här finns också massa konstiga ljud pop click stutter m.m
Det var därför jag kände för att testa nytt nu
Men det visa sig vara skit kort

DeXZoR
06-06-2012, 07:18 PM
Tack
Men jag har redan köpt den för någon vecka sen InWarehouse

Men du inget bra kort
Låter inte bra när jag kör MP3 musik
Sen Smart EQ m.m funkar inte som det ska i bland
Låter skit
Om man sätter på Dialogförstarkaren eller Volymutjämnaren så vill man slänga ut Kortet genom Fönstret

Jag har bara testat Crysis 1 där var skit bra ljud
Man hör mycket mer när det gäller Vind,fåglar.m.m
Men då har man på Dialogförstarkaren eller Volymutjämnaren och då blir själva ljudet från vapnet mycket dåligt
Sen om man stänger av Dialogförstarkaren eller Volymutjämnaren så blir ljudet på vapen bra
Jag sitter på Logitech Z906 5.1 stora system en då har jag dåligt ljud

Men när jag körde med Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD så var det ett jävla tryck när man sköt med vapen



Sen jävla dålig diskant
Men jag har kört Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro längre tid
Van vid den diskanten
Sen testa jag Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD som var ett jäklar bra ljud
Jäklar tryck i bas
Men här finns också massa konstiga ljud pop click stutter m.m
Det var därför jag kände för att testa nytt nu
Men det visa sig vara skit kort

okej jag är ju så lång i från ljud kunnig som går att komma tyvär men är det hårdvare fel tror du mest eller tror du det är även saker som kan förbetras med mjukvara . för mig var det dock en posetiv skiland om man gemför med vad modekort har inbygt i dag hehe

Masterx
06-06-2012, 09:51 PM
Creative har alltid hat bra hårdvara men dåliga drivrutiner
Din fråga jag tror det är både men mest mjukvaran drivrutiner
Men en sak jag hitta

The file CMHDAudioV64.sys is not digitally signed, which means
that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL)

De har inte fått drivrutinerna godkända av Microsoft's


Om man kör med Microsoft's egna HD drivrutiner som du har precis innan du installerar Asus
De funkar bra inga störningar alls
Det är så fort man installerar andras drivrutiner som man börjar få problem

Tror det är dålig samarbete

Sen beror det på om man lyssnar på MP3 som man har laddat ner olagligt MP3 som har många olika kvaliter
Det känner C_Media Ljudprocessor av mycket
Men Creative har en Ljudprocessor X-Fi Crystalizer som jobbar bra mot dåliga MP3 filer låter bra med deras kort
Om man lyssnar på riktiga äkta filer så låter det bra

DeXZoR
06-14-2012, 04:48 AM
Detta är inte helt relaterat till ljudkortet men hade hoppats på att få en bra svar :)

hur ligger det till angående Surround, om jag har ett par hörlurar som bara är stereo och avnädner Surround, effekterna på detta kort så märker jag att det blir annat ljud fast det är väl det ända själva Surround, efecten lär väll va rät död/inte funka efter som jag inte har Surround, hörlurar eller ?