PDA

View Full Version : ATI 11.1 drivers top right lag box?



TheOriginalTO
02-01-2011, 02:06 AM
Anyone else getting a lag box in the top right corner of there screen using these drivers?

TheOriginalTO
02-06-2011, 12:28 AM
I have reverted back to the 10.11 drivers for now, but I was wondering if anyone else was having the lag box / blurry games / text issues in 11.01 / 11.01a as i was.

MarkS
02-06-2011, 12:32 AM
I have reverted back to the 10.11 drivers for now, but I was wondering if anyone else was having the lag box / blurry games / text issues in 11.01 / 11.01a as i was.

Please forgive my ignorance, but what is a "lag box"?

GW2
02-06-2011, 01:20 AM
I have no clue what a lag box is either. I don't think it's a real term, if anything I would think he means the top right corner of his screen is laggy.

TheOriginalTO
02-06-2011, 02:13 AM
When I as well as many other apparently put my cursor in the top right of my screen while using the 11.1 / 11.1a drivers there is a certain space that creates a huge amount of lag. You could have just googled it.

GW2
02-06-2011, 02:48 AM
Honestly I would never google a term like "lag box", when people want help they're the ones who need to google things. Giving all of the info makes problems go away quicker.

Chastity@ASUS
02-06-2011, 05:24 AM
What game or games is this happening in, as I never noticed this?

TheOriginalTO
02-06-2011, 03:41 PM
It happened in all of them for me chastity. For some reason my laptop did not accept the 11 series drivers well at all. The games i do play are; Heroes of Newerth, Allods, SC2 and occurs when on desktop using my browser etc.

Chastity@ASUS
02-06-2011, 05:42 PM
OK, so let's assume that this issue is being caused ... actually I have no idea why this would be happening. :) Sounds like a bad gadget. So let's do a proper flush of your 11.1 and get you all proper.

1) Download the 11.01a 01/26 Hotfix on my Driver page, as well as ATI Crap Cleaner
2) Run the installer, and do an Express Uninstall. Reboot to safe mode
3) Run ATI Crap Cleaner, reboot
4) Run the 11.01a installer again, and do an express install. Reboot.
5) Done.
6) Have a milkshake.

Let us know how it turns out, and what flavor milkshake you had chosen.

TheOriginalTO
02-06-2011, 06:06 PM
Doing it now, will let you know how it goes

/edit Alright, did exactly what you said to. Figured out that the blurry games was because tessellation was set to amd optimized, setting ti to application settings fixed that, but I still have the lag box in the top right corner. My milkshake was strawberry

Chastity@ASUS
02-06-2011, 09:58 PM
Then start killing processes until the lagbox goes away.

TheOriginalTO
02-06-2011, 10:22 PM
It's cool, went back to 10.11. AMD said they will have a fix for it in the next drivers. Thanks though chastity!

ElendilAndurilz
02-14-2011, 06:24 AM
I'm experiencing the same 'lag box' problem, so I planned to revert to 10.11. After multiple attempts, and different 10.11 builds I've been completely unable to install any older drivers. After express unistalling, and driver sweeping in safe mode, it seems that any old catalyst packs are not showing the driver as installable. Anyone know how to manually install older drivers, or why this might be happening?

I'm on a G73JH, windows 7 64 bit, HD 5870 stuck with 11.1.

TheOriginalTO
02-14-2011, 02:42 PM
You should download the ATI crap cleaner. uninstall, reboot in safe mode, run ati crap as admin and then driver as admin. What programs are still on your computer?? if the driver is the only problem just go into device manager and uninstall it from there. a reboot will get you microsoft drivers which you can easily install over.