PDA

View Full Version : GPU Tweak v2.1.7.1 - benchmark button broken?



Psychor
06-25-2012, 04:51 AM
Hardware can be found in my signature. I installed the latest build from the ASUS website on a fresh install of Win 7 x64. When I click on the "Benchmark" button I receive the message "Cannot open application!" Nothing will launch. Why is this?

snout
06-25-2012, 06:19 PM
yes broken here too.
Plus what a nightmare to get GPU Tweak to desktop. When you send it down then want it back up it says its running !! Yes i know that. I want you up to adjust settings ! Sits there doing nothing with no GUI .
Back to EVGA X at least it comes up on demand.

Psychor
06-25-2012, 10:04 PM
yes broken here too.
Plus what a nightmare to get GPU Tweak to desktop. When you send it down then want it back up it says its running !! Yes i know that. I want you up to adjust settings ! Sits there doing nothing with no GUI .
Back to EVGA X at least it comes up on demand.

I'm using Nvidia Inspector for now. It has CLI support which is nice.

el terrible
06-26-2012, 04:56 PM
This is because GPU Tweak doesn't have any benchmark program, you can set the destination for that button to any benchmark program you have installed in the "settings" and click on the tuning tab then you see "Benchmark Quick start" at the very bottom. (default it just goes to C:\ABC.exe)

snout
06-26-2012, 10:26 PM
No - destination path fails to recognize benchmark path when shown ! Pointed to Heaven Benchmark = does not work !

el terrible
06-27-2012, 01:37 PM
Works fine for me.