PDA

View Full Version : Could we move the reCAPTCHA please ?



Shawnnepc
07-04-2012, 04:38 AM
I think the placement of the reCaptcha is bad.

I've accidentally posted the captcha where the 'Title' is twice now


Unless you find the random and often silly titles of my posts amusing

If that is so, please carry on.

:P

HiVizMan
07-04-2012, 07:23 AM
LOL ah the joy of capcha. Not to worry Shawn that too will pass once you are here a week I think it is. And no mate, I am certainly not going to ask the lads in white coats to do anything with the forum layout in case they break something else. This is the best the forum and server has run since inception and I just do not want to tempt fate.

_
07-05-2012, 04:04 AM
After 5 posts you shouldn't see a recaptcha anymore!

xeromist
07-05-2012, 03:57 PM
This seems to be a pretty common mistake. I've seen lots of titles with the captcha in them. I was beginning to wonder if there was a bug in the code.

BTW, if you ever have a captcha title on a thread and want it changed you can always ask a moderator to change it.