PDA

View Full Version : Not able to log in using Opera



thomfre
09-05-2012, 08:20 AM
I'm not able to log in to the forum using Opera.
When I tried with Chrome it worked immediately.

Zygomorphic
09-05-2012, 08:46 AM
Probably browser incompatibility with vBulletin (back-end engine for the forum). I user IE 9 and Firefox and it works with those browsers.

_
09-05-2012, 08:47 AM
It's a known issue with Opera we can't fix sorry.

xeromist
09-05-2012, 03:19 PM
And again I will point out that all we need to do is change our site preference to report as IE or Firefox and Opera works great.

I really wish people would relay this information instead of telling others there's nothing to do and trying to push them to another browser because _they_ don't like Opera. Let people use what they want. sheesh!

_
09-05-2012, 03:23 PM
It's not that I don't like it's just I never use it so don't know this feature!

xeromist
09-05-2012, 03:55 PM
It's not that I don't like it's just I never use it so don't know this feature!

Ah, well every thread where this question has come up I have mentioned the useragent change. I guess you didn't see them after I posted in them. :D

_
09-06-2012, 05:25 AM
Sorry, what?


;)

kkn
09-06-2012, 06:51 PM
marshall does it take some time to load the page on your side?
on my side it hangs and takes time to load a single page or refresh, and at times it takes a rtealy long time.

_
09-07-2012, 02:30 AM
marshall does it take some time to load the page on your side?
on my side it hangs and takes time to load a single page or refresh, and at times it takes a rtealy long time.

Depends how far you are from one of our akamai servers I suppose. We're not based in just one place.

kkn
09-07-2012, 06:43 AM
scandinavia ( as you can see on my location :P )