PDA

View Full Version : Flexible 3-way sli bridge?



lifeskills
05-11-2011, 05:29 AM
Just wondering if theres such thing as a flexible 3 way sli bridge. I have two gtx570's, one is reference and the other is direct CU II. I didn't notice until I was putting on the sli bridge that the cards have different heights. It is not a problem now, because I have a single sli bridge that is flexible, but it will be an issue if I ever get a third 570. So anyone know if it exists?

Brian@ASUS
05-11-2011, 07:52 AM
hurmmm dont know of one. usually you just use the single flexible bridge and make it 3 way

lifeskills
05-11-2011, 07:59 PM
Thanks, I see now, didnt know that would work

xeromist
05-11-2011, 09:57 PM
Yes, they are basically daisy chained so you can do the same thing with individual bridges.