PDA

View Full Version : Link GPU Clock / Voltage doesn´t appear.



Vlackrs
11-28-2012, 09:13 AM
I have a GTX670-DC2-2GD5 and doesn't appear in my program, everyone have the same problem ?

HiVizMan
11-28-2012, 10:42 AM
Have you enabled advanced clocking?

Bottom left hand side of the GPUtweak it is one of the little buttons on the side.

Vlackrs
11-29-2012, 11:39 AM
Yea, it's on and nothing = / very weird.

Anyone may tell me a good OC setting ? like clock 1300/3500 memory and Vc tyvm.

Scoleri
03-23-2013, 03:18 PM
I have the same problem where I cannot see the voltage link feature. I have updated to the latest version (2.2.0.1). Please advice.

Buehlar
03-27-2013, 02:29 AM
I had the same problem with using an earlier version. Can't remember which version though.
I'm using version 2.3.6.0 now and the Sync Lock mysteriously appears again. You can download the latest version from here:
http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=gpu%20tweak&os=30

18777