PDA

View Full Version : Asus g53jw problem with the 3 button panel upper left corner



solosuper
06-22-2011, 01:57 AM
one button for light in keyboard one for boost and one for 3d. They worked well for some time, but after about 10 hour use of the computer they dont work anymore. anyone know what to do?

solosuper
06-22-2011, 01:58 AM
cant get light in the keyboard. i see light in the keyboard just a sec when i start the computer. cant use fn f3 f4 either

fn f5 f6 is ok. but that just regulate light on screen.

solosuper
04-25-2012, 03:05 PM
i fixed this once, but dont remember how. anyone ? i know the answer is in this forum but cant find it after a search ...

dstrakele
04-25-2012, 03:17 PM
Try going to "Control Panel-Uninstall a program", right-clicking on ATK Package, and choosing "Repair" from the popup menu. Then restart your system.

If that fails, use Windows System Restore to restore your system to a time before the problem occurred.

fuzon1337
04-25-2012, 03:18 PM
Hi

Uninstall the ATK package reboot, install the ATK package from the driver cd that you got with your notebook.... I'll see if I can find one for your model, couldn't see it in Asus support (http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=G53JW&p=3&s=282)

EDIT: @dstrakele you're reading my mind I was going to edit my post and write this too:


If that fails, use Windows System Restore to restore your system to a time before the problem occurred.

hehe :)

dstrakele
04-25-2012, 03:38 PM
That's good! Windows System Restore is an easy way to undo problems that is frequently overlooked. I try to mention it wherever it's applicable.

If folks got in the habit of creating a Restore Point BEFORE installing a new driver or program, there would be a lot fewer problem posts on this forum.

fuzon1337
04-25-2012, 04:33 PM
That's good! Windows System Restore is an easy way to undo problems that is frequently overlooked. I try to mention it wherever it's applicable.

If folks got in the habit of creating a Restore Point BEFORE installing a new driver or program, there would be a lot fewer problem posts on this forum.

Agreed!

I noticed recently that my System Restore wasn't turned on -.-
But now it is, so I hope I have set the settings for it correctly hehe :)

eslam
06-09-2014, 08:30 AM
try to find ATKPackage_WIN7_32_WIN7_64_z100007

n3tninja
06-09-2014, 10:53 AM
It happened to me as well, quite annoying when you join a CS server and the sound is ****ing loud as hell. So I have a shortcut to ATK on my desktop.