PDA

View Full Version : Change Display



BlackMachine
01-29-2013, 02:35 PM
Hello! I'm from Germany!!^^

I've got a little mistake in my display, therefore I'm thinking about to change my display! I no, thats easy and not very expensive: -->http://www.tdcomponents.com/shop/ASUS_G_G70%20-%2079_G75VW_19164_notebook.shtml

My equipment: gtx 670m but the 60Hz Display without 3D function!!!

Is it possible to change the 60Hz display without 3D function against a 120Hz display with 3D function???
Is it so easy or have I have to change other things too???

Tomislav
01-30-2013, 12:14 AM
It should be fine.Your GPU supports 3D technology. I think when it comes to connectors and stuff they are pretty much the same, you should check does it break your warranty though and if it does maybe you should rethink it. Also you gonna need a pair of 3D glasses from nVidia. (they aren't cheap though. Only thing I'm not sure is does the 3D reciver ( that's usually situated where webcam is on 3D models) needs some extra connection inside of your notebook. Guys? ( be sure to check is it cheaper to buy an external 3D monitor that comes with 3D glasses or make this replacement) .

Pitcher@asus
01-30-2013, 03:52 AM
i suggest you do not do it, because it will lose warranty when you dismantle, aslo have risk when you dismantle, other when you change success, you will buy 3D accessories, alos asus can not promise it is able to use normal.

tkolarik
01-30-2013, 05:23 AM
That link does not say that model is 3D!

BlackMachine
02-01-2013, 07:21 PM
No, thats right, the display from my link is the normal 60Hz display! They actually do not have the 120HZ 3D display!!!