PDA

View Full Version : My First 3DMark run. Are the scores fine?



KPRage
03-02-2013, 03:15 PM
Hey guys,

Finally got some time to download and, run the 3D Mark all in one demo version. Here is the link to my score: http://www.3dmark.com/3dm/321396. My screenshot of cpuz and, gpuz: 17808. There is an issue pointed out in the results screen stating drivers are not approved. Is this OK? What should I do to get the right drivers? I have the CC13.1 drivers installed currently. Also, are these scores normal?

Thanks,
KP

P.S: As you can see, I have used MSI after burner to increase the GPU clock and, GPU mem clocks to: 808/1200 respectively. GPU voltage is 1.1V

Chino
03-02-2013, 03:27 PM
You forgot to include the 3DMark window in your screenshot. ;)

17809

KPRage
03-02-2013, 03:49 PM
Yep.. It took up too much of the screen and, the rest of them would not have been visible. So, just gave the link to my score.. :) Now that I think of it, I understand why its important. However, not sure how to include it! :p

Chino
03-02-2013, 03:54 PM
Well, you'll have to do the run again. I'm pretty sure you can include it in there. You're running at 1080p. That's more than enough space. :p

Menthol
03-02-2013, 03:54 PM
I don't know where that score ranks with your hardware but if you click on the link, what's this by the driver not approve you will come to this page off approved drivers.

17810

13.2 beta is your approved driver

KPRage
03-02-2013, 03:57 PM
Well, you'll have to do the run again. I'm pretty sure you can include it in there. You're running at 1080p. That's more than enough space. :p Ahh... My RAM barely held at 9-9-9-24-T1 timings.. :( It BSOD on me after the run.. :p Oh well.. Will do it again and, include the result.. It gives the result online BTW and, hence the trouble of including it in the screenshot.. Will try though..

KPRage
03-02-2013, 03:59 PM
I don't know where that score ranks with your hardware but if you click on the link, what's this by the driver not approve you will come to this page off approved drivers.

17810

13.2 beta is your approved driver Aahh there it is... Thanks Menthol for the point out.. Will download that now.. :)

Menthol
03-02-2013, 04:12 PM
You can take a screenshot, save it with paint and use snipping tool to cut out any part of the screenshot. That's one way to do it, I am sure there are other ways to get a partial screen shot

KPRage
03-03-2013, 07:01 PM
ok.. I ran my gpu with default settings.. Here is the reason why I say screenshot with the score doesn't make sense for the latest 3dmark! :p 17869 Well, will run it again with the OC and, post it back.. :)

KPRage
03-03-2013, 07:53 PM
well here is the result after OC to 850/1250.. Nice improvement huh.. :) 17872 Next up to update to latest 13.2 beta and, see the difference! :)

KPRage
03-05-2013, 10:50 AM
I think I busted my GPU or, is it the latest 13.2 Beta issue?? Now updated to the latest beta as specified in the vantage.. Now, I can't even run flash, play videos or, games!! The applications stop working without a warning.. I tried for 1000/1300 and, thought that might be the issue.. However, now am running at stock and, still it happens.. Will try to reinstall the previous version and, check if it works.. If so then, 13.2 Beta will have to wait.. Also, what is a safe voltage limit for the 5850? I went up to 1.22V for 1000/1300 config..

Thanks,
KP

Ha|o_003
03-26-2013, 05:07 PM
Protip: Run windows classic as your profile, it'll give you a nice boost.