PDA

View Full Version : How to change primary GPU



beatsyo
06-17-2013, 05:14 PM
Hey I need help changing my primary graphics card. I want to make my GTX 660M the primary GPU because the Intel GPU is the primary one and games run slow on my laptop.

I have an Asus G46V

Please help, thanks.

Arne Saknussemm
06-21-2013, 08:06 PM
Hey beatsyo :)

You would be best off posting in the Laptop section. This section is about GPU Tweak a software foe OCing graphics cards...not what you want to know.....

HiVizMan
06-22-2013, 11:06 AM
Did it for you mate.

TokoDude
06-22-2013, 11:16 AM
Do it like this video:


http://youtu.be/WVBEPhE_Osg?t=4m44s

Just add the game to ''manage 3D settings'' ---> add the game or application if it's not there.--> Select the GPU you want to use for that application