PDA

View Full Version : How to access Raid setup



EpIcSnIpErZ23
07-07-2013, 01:20 AM
Hi everyone, i just installed a second 1tb hard drive in my G750JW, and am wondering how i can access the raid setup utility to access Raid 0. I set my bios to Raid mode, and cant figure out how to access the setup utility.


Thanks

EpIcSnIpErZ23
07-07-2013, 01:23 AM
UPDATE - I realized i had to set CSM in my bios.

HiVizMan
07-07-2013, 10:09 AM
LOL nice save EpicSniper23 and thanks for posting up what you did to sort.