PDA

View Full Version : One small problem



AllSaintsDay
09-15-2011, 05:31 AM
Hi people!
Please help me.

My nb - ASUS G73JH-A1 Intel Quad Core i7-720QM (1.60GHz, Boost to 2,8GHz) Processor, 17.3" Full HD (1920x1080) LED Display, 8GB DDR3 1066MHz Memory, 1TB (500GB 7200RPM x 2) Hard Drive, Blu-Ray DVD Combo Drive, ATi HD5870 1GB GDDR5 Graphics Card, Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit

v93 VBIOS
BIOS 213
[JH] AMD Catalyst WHQL : 11.08 (08/17/11)

http://4put.ru/pictures/small/188/578218.jpg (http://4put.ru/view-max-picture.php?id=578218)

It's a problem? Or just lag dxdiag?
Thanks. Sorry for my low english.

Josea
09-15-2011, 10:59 AM
I have the same model, and specs, DXdiag shows 716 and has since I got the machine, it is not a problem . GPU Z is correct.

Glad to help, I am not sure about the game, but if it also shows 716 it must be pulling that from Windows Direct X.
Another way to check is task manager - performance tab - Physical Memory (MB) Total should be 8116

AllSaintsDay
09-15-2011, 11:04 AM
2Josea
And what about game?

Видеокарта:
ATI Mobility Radeon HD 5800 Series
Память видеокарты:
716 МБ <--- Video RAM
Драйвер видеокарты:
aticfx32.dll

It's a Diablo III beta-profile from battle.net diagnostics(

Thanks mate for answer. I am glad )

deal
09-15-2011, 02:26 PM
http://www.microsofttranslator.com/BV.aspx?ref=CSSKB&from=en&to=ru&a=http://support.microsoft.com/kb/2026022/en-us?fr=1

AllSaintsDay
09-16-2011, 05:05 AM
Thanks!

AllSaintsDay
10-14-2011, 05:31 AM
People, help =(

http://4put.ru/pictures/small/193/594698.jpg (http://4put.ru/view-max-picture.php?id=594698)
http://4put.ru/pictures/small/193/594699.jpg (http://4put.ru/view-max-picture.php?id=594699)
http://4put.ru/pictures/small/193/594701.jpg (http://4put.ru/view-max-picture.php?id=594701)
http://4put.ru/pictures/small/193/594702.jpg (http://4put.ru/view-max-picture.php?id=594702)
http://4put.ru/pictures/small/193/594703.jpg (http://4put.ru/view-max-picture.php?id=594703)

What's this?
Switched off my laptop correctly. Pressure jumps wasn't

BIOS was updated 13.09. This problem was 24.09 and 12.10.