PDA

View Full Version : Problem after updating graphics drivers / G75VX



Waynekk
01-14-2014, 01:55 PM
I apologize for my English, i am only beginer

I have driver 327.23 right now (Windows 8.1 64bit). This driver is OK. But after updating drivers is problem with boottime (maybe). During bootup is display turned off and turns on only when the system asks for a login password. But it takes 20-30minut. It is the same if i turn off the system, after suspend and after hibernation

Please, I need help with this. Where is problem?

Pitcher@asus
01-15-2014, 02:07 AM
where are you download this version, from NVIDIA? please find other driver verison to try it.

Waynekk
01-15-2014, 04:43 AM
From this site http://www.geforce.co.uk/drivers

I try these drivers
332.21 - boottime 20-30minutes
331.82 - boottime 20-30minutes
331.65 - boottime 20-30minutes
331.58 - boottime 20-30minutes
327.23 - boottime 2minutes max, now used
320.49 - boottime 20-30minutes
320.18 - boottime 20-30minutes
314.22 - boottime 2minutes max
314.07 - boottime 2minutes max
310.90 - boottime 2minutes max
310.70 - boottime 2minutes max

suxov
01-18-2014, 12:18 PM
The problem is there. I have the same except 327 not nothing works fine. As to the rest, as described above.

MegaMouseGW
01-18-2014, 04:45 PM
Try to update to the newest bois version 223.

suxov
01-18-2014, 05:27 PM
Laptop g75vx with 3D support the latest version of the BIOS 206. 223 is a mod for g75wv?

Waynekk
01-31-2014, 06:16 PM
Super, driver 334.67 beta is good.

Rajeshnavgire
02-19-2014, 09:49 AM
The new GeForce 334.89 Driver works fine on G75 VX.

I have installed and confirmed.

Regards
Rajesh Navgire

Rajeshnavgire
02-19-2014, 09:49 AM
The new GeForce 334.89 Driver works fine on G75 VX.

I have installed and confirmed.

Regards
Rajesh Navgire

Mr. Yoso
02-20-2014, 07:00 AM
Hi guys,

I'm downloading 334.89 now and I'll try it out later on my G75VX / GTX670MX / Win7 Ulti 64bit / current driver is 314.22. I have lots of VNs, emulators, indy and mainstream games. I'll let y'all know if this 334.89 works fine once I've tried it.

Ji_Long
02-20-2014, 07:19 PM
I installed this driver 3324.89 yesterday and today my g75vx booted to a black screen. This is the first time this has happened. no problems before update.

Mr. Yoso
02-21-2014, 03:35 AM
That is strange, mine was fine. Did you uninstall, reboot your laptop then install the new 334.89 package? Are you also using Win7 or Win8? I've just installed 334.89 yesterday and the boot-up time was almost the same as when I was using 314.22 so OP (Waynekk) might want to try this.

I’ve tested it so far on newer games like BioShock Infinite, Tomb Raider, Metro Last Light, DMC 4, DMC 5, MG Rising Revengeance and they all seem to be fine at the moment. The problems I’ve seen so far is that Lost Planet 2 won’t open and horizontal tearing on SSF4 Arcade Edition and Melty Blood Actress Again Current Code. Anything played on my MAME also have the horrendous horizontal tearing. I’ve even set the Vsync to on/off/ or even adaptive but there still no change on the tearing. Does anyone here have the same issue?

Ji_Long
02-21-2014, 04:51 PM
It only did it once. I reinstalled and performed a clean install. Problem seems to be gone for now.