PDA

View Full Version : G56JR - TPM/Bitlocker?



WhitcombeRD
07-10-2014, 01:16 PM
Does the g56JR have a TPM chip installed? I can't find a definitive yes or no mentioned anywhere. Im assuming not but want to make sure.

Im looking to use Bitlocker but its a no-go without that as i really dont want to need a USB stick for every boot.

Twiggy
07-10-2014, 07:28 PM
Don't think it has it, seeing as it ships with standard 8.1 by default, and the hardware doesn't exist upon inspection in Device Manager.

Darnassus
07-11-2014, 05:43 AM
Does the g56JR have a TPM chip installed? I can't find a definitive yes or no mentioned anywhere. Im assuming not but want to make sure.

Im looking to use Bitlocker but its a no-go without that as i really dont want to need a USB stick for every boot.

Have you used it before? I can remember it's just a hassle to use.. unless what you intend to use the machine for makes it really worth the trouble.