PDA

View Full Version : Youtube Videos Lag



tnguyen733
10-21-2011, 01:59 AM
I'm not sure if its my computer or what but Youtube videos are EXTREMELY laggy for me. Anyone know any fixes? I use Google Chrome and have an Asus G73SW

dstrakele
10-21-2011, 02:11 AM
I'd first upgrade the Atheros Wireless Lan Adapter driver to the latest version (see http://www.asusrog.com/forums/showthread.php?1150-G73-74-53-Series-Driver-and-Application-Reference). Then I'd run a speed test at http://www.dslreports.com/speedtest?flash=1 or http://speedtest.net/ to make sure your wireless download speeds are suitable. Finally, I'd get DPC Latency Checker (at http://www.thesycon.de/deu/latency_check.shtml) and see if you can locate any other drivers that are contributing to latency on your system.

Do you observe the same behavior on another Browser? Did you try deleting your Temporary Internet Files?

Also check out: http://www.youtube.com/watch?v=ckuxtDbQDss and http://www.ehow.com/how_5020226_stop-streaming-video-lag.html

JRd1st
10-21-2011, 02:14 AM
Are you on wifi? Did you update your wifi driver? Is your wifi card the Atheros? If it is, update it to 9.2.1.432 from here http://www.asusrog.com/forums/showthread.php?1150-G73-74-53-Series-Driver-and-Application-Reference

Also, update adobe flash player.

BladeZero
11-03-2011, 11:47 AM
Try using a 64-bit browser, with Adobe Flash Player 11.0.1.152 64-bit. The only available 64-bit browser is Internet Explorer 64 bit, unless you were using a Nightly version of Mozilla Firefox. Mozilla Firefox 8 64-bit should be here in a few days.

380mcn
11-03-2011, 11:51 AM
[QUOTE=dstrakele;36994]I'd first upgrade the Atheros Wireless Lan Adapter driver to the latest version (see http://www.asusrog.com/forums/showthread.php?1150-G73-74-53-Series-Driver-and-Application-Reference). Then I'd run a speed test at http://www.dslreports.com/speedtest?flash=1 or http://speedtest.net/ to make sure your wireless download speeds are suitable. Finally, I'd get DPC Latency Checker (at http://www.thesycon.de/deu/latency_check.shtml) and see if you can locate any other drivers that are contributing to latency on your system.

Do you observe the same behavior on another Browser? Did you try deleting your Temporary Internet Files?

perfect summary on troubleshooting..

BladeZero
11-03-2011, 11:57 AM
Since when did he say he was using Wifi?

JRd1st
11-03-2011, 12:15 PM
It doesn't matter if he's using it or not. That atheros driver that ships with the G's causes problems just sitting there doing nothing.