PDA

View Full Version : ASUS GPU Tweak issue



mja09006
11-26-2014, 06:22 AM
Hi I have an ASUS ROG JZ750 and I get this message sometimes on boot.

http://postimg.org/image/5f267cp45/

http://s18.postimg.org/5f267cp45/asus_gpu_tweak.jpg (http://postimg.org/image/5f267cp45/)

255killer
11-28-2014, 03:22 AM
First off has this just started? If so after what pc change has this occurred after?
It's possible that if you have enabled start with Windows that your OC is causing a driver restart at boot. Try and back off your OC or disable start with Windows. It's also possible that a newly installed driver isn't happy with your configuration or your OC.

mja09006
11-28-2014, 07:53 AM
Sorry but what is OC? I'm not that familiar with this kind of stuff.

255killer
11-28-2014, 04:40 PM
OverClock... When you force the card to run at a higher rating set.
Giving that you asked I will assume that it's not your gpu overclock..
Please answer previously posted questions and post full system specs.

mja09006
11-28-2014, 06:37 PM
My bad, thanks.

So this hasn't just started, this has happened a few times in the month and a half I've owned the laptop. Literally perhaps about 3 times out of the many times I used it. It hasn't happened since I created the thread.

It did not occur after any PC change either, I believe it's happened since its purchase.

So I'm not sure if I've enabled start with Windows. I also do not know how disable start with Windows. And certainly not sure of any newly installed driver not working with my configuration.

specs:

Windows 8.1
Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU @ 2.40GHz
Installed memory (RAM): 24 GB (23.9 GB usable) DDR3
System type: 64-bit Operating System, x64-based processor
1 TB HDD 7200 rpm Hard Drive, 256 GB SSD