PDA

View Full Version : Lagspikes in wow



Zlutte
11-29-2014, 08:49 PM
I just bought an ASUS G750JM laptop and I got 1sec lagspikes in world of warcraft...
Can someone help me to solve the issue

Iamkhanjan
11-29-2014, 09:44 PM
1 sec only?

Zlutte
11-29-2014, 10:18 PM
Yes 1 sec, happens to often and its realy annoying :S

hmscott
11-29-2014, 10:27 PM
I just bought an ASUS G750JM laptop and I got 1sec lagspikes in world of warcraft...
Can someone help me to solve the issue

Zlutte, lots of WOW lag spike threads found via google, check out the newer ones for help
https://www.google.com/search?q=1sec+lagspikes+in+world+of+warcraft&ie=utf-8&oe=utf-8#q=1+sec+lag+spikes+in+wow+world+of+warcraft

Here is a very new thread with people with a similar complaint:

Intermittent lag spike, pause and fastforward
http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/15006851462

10/29/2014 10:35 AMPosted by Skyeshots
same here skip skip fine skip skip fine in my toons when they move. i am in the US its started doing it after the last patch yesterday. also DC every so often so far not today but still getting the skip skip in my toons running forward. clean folders turned off all the add ons and it was still doing that. its brief but its constant and I try not to look at my toon when she running, kinda annoying on the eyes.

Fdd
100 Undead Priest
You Aint Got No Swaggah
10055

Having the same issues as everyone else playing on Blackrock US from Canada.

#30
11/20/2014

Zlutte
11-29-2014, 10:32 PM
This only happens on my laptop, I also have a ASUS G30AB-NR001S i7-4770K OC 4,1GHz / 16GB / 1TB + 128GB SSD and I dont have the lagspikes on it.

hmscott
11-29-2014, 10:40 PM
This only happens on my laptop, I also have a ASUS G30AB-NR001S i7-4770K OC 4,1GHz / 16GB / 1TB + 128GB SSD and I dont have the lagspikes on it.

Zlutte, you need to include all the relevant info you in your original post (please update it). You didn't say you had a working PC sitting next to the non-working one.

The first thing I would do is copy over the working configuration from the working PC to the non-working one. Or did you already do that - also good info to put in the first post ==> what you have already tried.

Read the online posts from the links, they have debugging tool links and examples listed.

Are you on Wifi on either PC, or ethernet? If you are on Wifi try moving to ethernet to see if it is a Wifi issue.

hmscott
11-30-2014, 03:09 AM
World of Warcraft deals with downtime, bugs, DDoS attacks [Updated]
by Eliot Lefebvre on Nov 14th 2014 9:00AM
http://massively.joystiq.com/2014/11/14/world-of-warcraft-hurries-to-patch-warlords-of-draenor-bugs/

Warlords of Draenor's launch failure and where responsibility lies
by Adam Holisky Nov 14th 2014 at 10:00AM
http://wow.joystiq.com/2014/11/14/warlords-of-draenors-launch-failure-and-where-responsibility-li/