PDA

View Full Version : Question about G73



fuzon1337
10-31-2011, 07:26 AM
I'm reading about the second generation (sandy bridge) intel processors that it's a built in Intel HD Graphics in the processor. When I'm in "Device Management I can't seem to find the HD Graphic.
I could find this future in the Asus N73 but not here...

Is this disabled on the G73 or isn't this on the processor at all?

xeromist
11-01-2011, 07:38 PM
Yep, no integrated mode on any of the G73's. In a way this is a good thing since I've read complaints from people with Optimus not switching every time they needed acceleration. You should use the Nvidia powermizer if you want to increase battery life.

fuzon1337
11-01-2011, 08:11 PM
Thanks for the advise xeromist, I was just curious since I'm reading about Intel HD Graphics on the Sandy Brigde processor in Intel retail edge program, and couldn't find it on the notebook :)