PDA

View Full Version : Asus Suite error



Klunty
12-15-2014, 07:04 PM
Decided to reinstall the suite and got this message on reboot.

44349

Any ideas?

Klunty
12-30-2014, 01:06 PM
really, no replies? :(

stackoverflow13
01-06-2015, 01:39 PM
I get exactly the same. Tried all the solutions listed elsewhere, including using the cleaner app by raja, all to no avail. It only works on a clean install. If you ever find a solution please pm me would love to know too

Klunty
01-11-2015, 03:08 PM
New version fixed the problem.....finally

Deon017
01-14-2015, 11:53 PM
What new version? I have the same message

toronto699
01-15-2015, 01:09 AM
http://www.asus.com/Motherboards/RAMPAGE_V_EXTREME/HelpDesk_Download/
under utilities new version AI suite

Deon017
01-15-2015, 12:17 PM
Thanks - tried it - I have a RIVBE and it still comes up with the same error - used the cleaner to un-install -- same

toronto699
01-15-2015, 02:59 PM
Deon017 some asus MB where given an AI suite update in January 2015 but not all MB I would bug asus for an AI Suite update for your MB asus is very slow in updates and sometimes no updates are ever offered

Deon017
01-15-2015, 09:36 PM
I have - it is since I installed the ROG front panel that I started receiving this error and have tried everything - with no luck - thanks for the effort

toronto699
01-16-2015, 12:58 AM
I have - it is since I installed the ROG front panel that I started receiving this error and have tried everything - with no luck - thanks for the effort

why not try the AI Suite from other rampage boards ,

Deon017
01-16-2015, 04:50 AM
I have and started a post about 3 months ago and still nothing - got some hits off Google with some ideas out side the forum, but still no luck