PDA

View Full Version : Help on my g75vw, cannot turn off my touchpad after switching to Win8.1 Pro



alainberni
03-31-2015, 04:41 PM
I recently installed a SSD and changed my OS from Windows 7 to Windows 8.1 Pro and now I cannot turn off my touchpad, I downloaded most of the drivers from the utilities section of asus for G75 and still now work. Any help? Thanks! I really appreciate it!

Clintlgm
03-31-2015, 07:16 PM
Hmm, mine automatically disconnects if a mouse is present. Have you install the ATK package of Asus driver? Also have you installed the software for you mouse with a Win 8.1 Ver? Asus support Downloads (http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en&type=1)

bdawwgg
03-31-2015, 09:24 PM
Im on windows 7 and sometimes have this issue. I use a Logitech usb wireless mouse. I have solved this by opening up the mouse settings and it popups up saying my touchpad has been disabled

alainberni
04-01-2015, 02:26 AM
Hmm, mine automatically disconnects if a mouse is present. Have you install the ATK package of Asus driver? Also have you installed the software for you mouse with a Win 8.1 Ver? Asus support Downloads (http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en&type=1)

Yes I have installed ATK package already and still doesn't change a thing. Smh, I'm still looking for some solutions online.

BVr77
04-01-2015, 03:01 AM
what is the driver version you're using for ATK and TouchPad ?

Clintlgm
04-01-2015, 06:24 PM
Yes, I'm using Logitech Bluetooth mouse if the mouse is turned on I get the Dialog message that touchpad has been disconnect because a mouse is present.

Clintlgm
04-02-2015, 02:28 PM
For me the latest available on Asus Support Downloads (http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en&type=1)they haven't changed much in the last few months

Bluetooth drivers are Microsoft Ver 6.3.9600.17673

The same action happen when I was using my Asus Gaming Mouse when it was connected USB the message would come up that the track pad was disconnect as a mouse was present.

It sounds to me like you need to refresh your drivers to solve your problem?