PDA

View Full Version : ROG Front base Audio Query



lewybear
04-21-2015, 12:00 PM
Right after much struggling getting it all set up! My front base audio is giving me issues.
I want it to cut out the audio when I add headphones to the system, it doesn't all still plays through my rear optical port, I cannot route audio to the front base.
Can anyone help or should rip it out like many of my friends ?

Deon017
04-28-2015, 01:33 AM
where do you plug your headphones in - if I connect my to the front base the audio driver pops up to confirm that I have plugged it in and switches off my back ports and when I disconnect it switches it back on.

lewybear
04-28-2015, 05:58 PM
Into the front base, its really strange as my case audio panel did what I was meant to and cut off the rear ports and switched to front, this no it says you have connected (x) etc
All I can get audio wise through that is the windows test tones, whilst all the other audio comes out the back so frustrating

Deon017
04-29-2015, 12:53 PM
That is controlled by your realtek audio manager that comes with your RIVE Black - try to reload them