PDA

View Full Version : Has anyone played Batman: Arkham Knight on Asus G750JS yet?



meanestrage
06-24-2015, 12:40 PM
For those that have, what is the best settings used to play this? Thanks!

navis995
06-24-2015, 11:42 PM
It's a mess, don't bother. It's worse then AC: U at launch.

Resync
06-26-2015, 09:57 PM
For those that have, what is the best settings used to play this? Thanks!

well if you tune it (ini file) -> there are some tipps on steams community hub

and set everything on LOW / OFF

it manages to stay around 30 fps @ 1080p, if played with gamepad its "playable'ish"


on my JZ.... JS i dont know but should be near that!

beatc
06-27-2015, 12:45 AM
well if you tune it (ini file) -> there are some tipps on steams community hub

and set everything on LOW / OFF

it manages to stay around 30 fps @ 1080p, if played with gamepad its "playable'ish"


on my JZ.... JS i dont know but should be near that!

low settings and you get 30fps? i think jz can handle the game much better than that

Resync
06-27-2015, 12:00 PM
low settings and you get 30fps? i think jz can handle the game much better than that

the game is highly bugged and poorly optimized (if at all), if you follow the news :D

worst PC port ever....

but we'll get an "updated version" sometime, whatever that means ;)