PDA

View Full Version : gtx 970 vcore



warryabel
07-17-2015, 03:19 PM
50446 can someone pls explain this! have changed the voltage but nvinspector shows diffrent values for max. voltage!
thx
edit: have seen my issue is the false pstate ive looked. what is my standard p0 voltage 1000mv or 1086mv?

warryabel
07-18-2015, 07:02 AM
where are the experts?

NitroX
07-18-2015, 01:00 PM
Well, that happens because the voltage of the GPU is variable. At stock values, the voltage varies between 800mV (837) and 950mV. What it shows you there is basically the maximum stock value 950mV + the overvoltage set by you of +137mV . So 950+137=1087 mV. Voila!
Be careful with the voltage though, because this is the main thing that can damage the video card.

warryabel
07-18-2015, 02:16 PM
im wonder,because when i go to default settings my max. is 1000 mv