PDA

View Full Version : Aegis disfunction "System is busy" G20



Osyto
07-29-2015, 09:49 PM
Hi
there is an issue with my "Aegis" program, when i try to launch it, it say "system is busy, please try again".
Any solution?
Thank for your attention

Osyto
07-31-2015, 05:54 PM
up!

Osyto
08-04-2015, 09:48 AM
up!