PDA

View Full Version : Windows 10 start menu pops up on it's own



oHOWEo
08-13-2015, 10:33 PM
As per title,

I installed windows 10 as soon as I got the laptop but the start menu has a mind of it's own, it has even windowed me out of a full screen game.

Anyone else have a problem?

Clintlgm
08-13-2015, 11:19 PM
Well no that you have upgraded you can clean install most likely will solve the issue. I f this is the only issue You also might want to install Classic Shell (http://www.classicshell.net/forum/viewtopic.php?t=3449)much better start menu and free.

direkJay
08-14-2015, 04:05 AM
oh I just posted a thread about this, although I'm running on Windows 8.1 - I have the same issue

kard1976
08-14-2015, 06:44 AM
I did have that same issue once. Do you use Chrome? Have a look at your Chrome extensions, and remove those you think could be malware.

oHOWEo
08-14-2015, 09:15 AM
oh I just posted a thread about this, although I'm running on Windows 8.1 - I have the same issue

I just looked at your thread, it doe's appear to be phantom Windows key presses. I have the JT model bought in the UK from Overclockers.co.uk

I was hoping it was a Windows 10 thing but if you have the same problem it's unlikely to be the cause.

@Clintlgm I do have chrome plus extentions

1. Adblock
2. Google play music
3. Netflix Ultrawide Support.

I have these extensions on my desktop running Windows 10 without any issues although the difference between my desktop and laptop is my desktop doesn't have a Windows Key (Ducky Shine 2 Tenkeyless)

Nader
08-14-2015, 07:08 PM
My Task bar refreshes its self (reloads I think) And Some Times while gaming it minimizes my games (about once per game).
I have Chrome turned on while gaming for the most part. Could this be the issue?

oHOWEo
08-14-2015, 07:11 PM
Possibly, it happened while playing BF4 so chrome was open for battlelog, it happens often while browsing too

oHOWEo
08-14-2015, 07:44 PM
I've just made sure Chrome is default app and un-checked Continue running background apps when Google Chrome is closed.

So far so good but too early to be sure

*didnt work*

_thebird
09-17-2015, 01:10 AM
Found a Solution.... Uninstall Asus screen saver program.... no more pop ups for me...

oHOWEo
09-17-2015, 07:45 AM
Found a Solution.... Uninstall Asus screen saver program.... no more pop ups for me...

Mine hasn't done it for ages now so it seems fixed, I had also removed the screen saver program so that could of been the cause.

WeiXiaoBao09
02-24-2016, 05:57 PM
Im just uninstall the asus screen saver and no more pop up till now. i found a thread on web too. The only way to solve this is REMOVE the asus screen saver. It works 100% ! ! !:cool::cool::cool: