PDA

View Full Version : Asus G751JT problem with Microsoft Wireless Display Adapter



Winblast
08-23-2015, 01:03 PM
Hi everyone ! First of all, I'm Belgian, and my english is rudimentary.

So here is my problem:
Few month's ago, I've bought a Wireless Display Adapter from Microsoft and use it with my android phone (work perfectly) but my old laptop was not compatible with Miracast technology. So, I've bought a new Asus G751JT, with a GTX970m, intel i7 4720HQ, an Intel Dual Band Wireless-AC 7260 for the wifi/bluetooth connection. So, on the paper, the configuration is compatible Miracast (Here is a DxDiag for the proof)

------------------
System Information
------------------
Time of this report: 8/23/2015, 14:15:32
Machine name: ASUSMAX-PC
Operating System: Windows 10 Professionnel 64-bit (10.0, Build 10240) (10240.th1.150810-2333)
Language: French (Regional Setting: French)
System Manufacturer: ASUSTeK COMPUTER INC.
System Model: G751JT
BIOS: G751JT.206
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz (8 CPUs), ~2.6GHz
Memory: 24576MB RAM
Available OS Memory: 24526MB RAM
Page File: 4578MB used, 19946MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: 12
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
Miracast: Available, with HDCP
Microsoft Graphics Hybrid: Not Supported
DxDiag Version: 10.00.10240.16384 64bit Unicode

------------
DxDiag Notes
------------
Display Tab 1: No problems found.
Sound Tab 1: No problems found.
Sound Tab 2: No problems found.
Input Tab: No problems found.

And the problem is simple: I try to connect my laptop to the MWDA (Windows key +p), then got the screen "Connection to ASUSMAX-PC" for a long (on TV), and got an error like "We couldn't connect to the device" on the laptop, then on the TV the adapter returns to the principal screen. Some times I got a little black screen on the laptop for 1-2 sec, and then disconnect from TV Adapter (returns to the boot screen).
So I've try to reinstall my graphic driver, wifi driver, but changes nothing. I've thinking about firewall in time, even in disable it, and again changes nothing.

Any ideas ?

Thanks a lot for your reading (and sorry for my poor english).