PDA

View Full Version : TurboV Core Does not work - (Cant overclock in Windows at all)



Nicklas0912
08-16-2016, 08:47 PM
So I got Asus X99 Deluxe II , and tried Turbo V core, and AI STUIDE, none of them work, cant overclock in OS. not even 100 Base clock to 101. it just go back to 100.

So what is going on here?...


https://www.youtube.com/watch?v=ITu2UsziKMw&feature=youtu.be

Nicklas0912
08-17-2016, 05:39 PM
any?

Praz
08-17-2016, 05:57 PM
Hello

Please see the thread linked below.

https://rog.asus.com/forum/showthread.php?37841-Support-Template-fill-this-out-when-reporting-a-bug-or-issue-please!

Nicklas0912
08-17-2016, 06:06 PM
Hello

Please see the thread linked below.

https://rog.asus.com/forum/showthread.php?37841-Support-Template-fill-this-out-when-reporting-a-bug-or-issue-please!

THE Thread IS closed sadly :(

Chino
08-17-2016, 06:33 PM
Praz wants you to fill out the form and paste it here. :)

Nicklas0912
08-17-2016, 06:43 PM
You can see my system under my profil. click on PC specs. but here you get it.
and tryed on Windows 8.1 too, still dont work.

Motherboard model: Asus X99 Deluxe II.

UEFI Version: 0801

CPU: 6900K

Memory kit part number (s) and amount in GB: CMD16GX4M4B3000C15 16GB

GPU: 2x GTX 980 TI CLASSFIELD.

SSD/HDDs/Optical drives: 2x SSD in raid 0.

PSU: Corsair AX1200

USB Devices (model/version number):

Monitor: BenQ 144Hz


CPU Cooler: Custom Water cooling.

PC CASE: Corsair D900

Operating system: Microsoft Activated yes/no? Windows 10 1607 - yes.


Drivers Installed (include version): Nvidia 372, clean Windows, and Ai STUIDE neweste / tryed Asus Turbo core without luck too.

Any third Party temp/voltage software installed: no.

System Overclocked (provide details)? just 40x100 at 1.192 volts.

Praz
08-17-2016, 07:50 PM
Hello

Install the Intel MEI driver.

Nicklas0912
08-18-2016, 05:03 PM
Hello

Install the Intel MEI driver.

Allready did, no help.

Nicklas0912
08-18-2016, 05:36 PM
Think it cause is Windows 1607, I cant even install XTU, cause og Sinature needed.

and that is a 1607 problem..

Nicklas0912
08-19-2016, 01:51 PM
Ok, så I cant overclock in Windows.
Does not work in Windows 10 and 8. tryed both as you will see in the video.


AI Stuide
TurboV Core
XTU

None of them works.

Sytem:

X99-DELUXE II @ Bios 0801
Core I7 6900K
Corsair Dominator Platinum 16GB 3000Mhz
2x GTX 980 TI.
Corsair AX1200

If i Raise the BLCK to 101 instead of 100, it just go back.
I recored the problem so you can see it.


https://www.youtube.com/watch?v=ITu2UsziKMw&feature=youtu.be

Nicklas0912
08-19-2016, 01:53 PM
video in the top now so you can see.

Menthol
08-19-2016, 03:56 PM
Nicklas,
Wish I could help but Turbo V core works on every ROG board I have, I use it a lot while benching, I don't use AiSuite only Vcore. I know if MEI driver isn't installed or corrupted it usually won't open and gives and error, do you have the latest MEI driver installed

Praz
08-19-2016, 04:16 PM
Threads merged.

Nicklas0912
08-19-2016, 06:18 PM
Nicklas,
Wish I could help but Turbo V core works on every ROG board I have, I use it a lot while benching, I don't use AiSuite only Vcore. I know if MEI driver isn't installed or corrupted it usually won't open and gives and error, do you have the latest MEI driver installed

It worked on every other board I had too from asus :) since X58, Just dont know why it dont work now.

I will try to roll back to a older bios on the mortherboard, because I remebared it worked on a older bios, but not sure.

Nicklas0912
08-19-2016, 10:54 PM
Older bios did not help.

Im not happy with my Board atm.... :(