PDA

View Full Version : Help me with G751JY Splendid Problem please ...



RazKo
12-13-2016, 10:31 PM
hey guys i installed the splendid but it didnt work...

http://up416.siz.co.il/up1/lmwktyl0dznj.jpg


and this is the folder from the installetion ...


http://up416.siz.co.il/up1/nzfnjfiq4jgm.jpg


Please Help me with it ...

Bill@ASUS
12-15-2016, 09:26 AM
Hello RazKo
Did you installed a fresh OS and installed this application afterwards?
Did you download the application from the support site of your model?
It said that it does not support the current screen settings
Have you tried changing your screen settings? What is your current screen settings?
What model is your unit? Thank you

RazKo
12-15-2016, 10:25 PM
Hello RazKo
Did you installed a fresh OS and installed this application afterwards?
Did you download the application from the support site of your model?
It said that it does not support the current screen settings
Have you tried changing your screen settings? What is your current screen settings?
What model is your unit? Thank you

hey Bill ,
i did reformat my pc and after it i only install the new fresh drivers from asus site from my product
my asus rog is : "Asus Rog G751JY"

About your question to " did you download the application .." i did download what i think good for me ... i hope its fine ..

http://up416.siz.co.il/up2/mkumnthdrzmw.jpg


my screen settings is that

http://up416.siz.co.il/up2/jkud2tnyyjrd.jpg

so what is the problem right now ?!

hiryu64
12-15-2016, 11:08 PM
I had this same issue just now. Your displays are duplicated, and Splendid doesn't play nice with duplicated displays. If you set it to extend or disconnect the second monitor, it should work.

RazKo
12-15-2016, 11:50 PM
I had this same issue just now. Your displays are duplicated, and Splendid doesn't play nice with duplicated displays. If you set it to extend or disconnect the second monitor, it should work.

God Damn dude Thank you very very very much man THXXXXXXXXX if you was near to me i was order you for 1 Litter of Beer ! =]]]]
http://up416.siz.co.il/up3/tmkjkn2lmjdy.jpg


but now i have kind of another Problem ..

How i get back my Maxx Audio Wizard ?!?!

you know ... this things :

http://up416.siz.co.il/up2/3jwizmmhzygz.jpg

http://up416.siz.co.il/up3/jntzfc3ymytn.jpg

if you can tell me what i can do because i dont have it and i dont know how i can get it back i have only this Realtek Program :

http://up416.siz.co.il/up3/otvunh1tq2ot.jpg

http://up416.siz.co.il/up1/mw2rnzmuq2ng.jpg

Thank you for trying to help me !

DJCot
12-16-2016, 10:06 AM
Hi,

You have to use only the driver listed there : http://support.asus.com.cn/Download.aspx?SLanguage=en&m=audio&os=45

Take the latest version if possible. If it still cannot display properly, use an older driver, still listed on the URL I provided before.

Drivers downloaded directly from Realtek do not include the MaxxAudio feature.

Staying on the Splendid subject, I was using the 3.15.0003, after having upgraded to Win10, by installing 3.11.0003, then 3.14.0003 and then 3.15.0003.

The newest version, 3.19.0003, does not run once updated from 3.15.0003.
I installed it without uninstalling the previous version (done automatically by the installer), and I tried again after it, having reinstalled 3.15.0003 and uninstalling it, before installing 3.19.0003. Both resulted in a good installation, but none had the feature working.

It installs but it does not launch, I tried using the Programs shortcut, the keyboard Fn feature and double click on the exe file itself.

Does anyone face this issue ?

hiryu64
12-16-2016, 10:31 PM
snip
I never used MaxxAudio, so I don't know too much about that feature. But this post (https://rog.asus.com/forum/showthread.php?81016-G752VT-Driver-request-Splendid-Utility-and-Realtek-Audio-with-Sonic-Studio&p=601604&viewfull=1#post601604) provides a download to what I understand to be the factory image install disk for G752 laptops, and included are the files for MaxxAudio. I tried installing it on my machine and couldn't do it, but you might have better luck. That's all I got, unfortunately.

pratz001
01-29-2017, 09:50 PM
Hi,

You have to use only the driver listed there : http://support.asus.com.cn/Download.aspx?SLanguage=en&m=audio&os=45

Take the latest version if possible. If it still cannot display properly, use an older driver, still listed on the URL I provided before.

Drivers downloaded directly from Realtek do not include the MaxxAudio feature.

Staying on the Splendid subject, I was using the 3.15.0003, after having upgraded to Win10, by installing 3.11.0003, then 3.14.0003 and then 3.15.0003.

The newest version, 3.19.0003, does not run once updated from 3.15.0003.
I installed it without uninstalling the previous version (done automatically by the installer), and I tried again after it, having reinstalled 3.15.0003 and uninstalling it, before installing 3.19.0003. Both resulted in a good installation, but none had the feature working.

It installs but it does not launch, I tried using the Programs shortcut, the keyboard Fn feature and double click on the exe file itself.

Does anyone face this issue ?



Yes i am also facing the same issue, any solution yet?