PDA

View Full Version : Why Z270E has no Q-CODE and RESET/START buttons?



yapito
01-20-2017, 01:16 PM
As this is a premium board why these features are missing as they are standard things these days?

Really would like to know, do I really have e to pay 100-150 EUROS more for some cheap standard things such as an LED and 2 buttons?

Raja@ASUS
01-20-2017, 01:23 PM
Its a mainstream gaming board designed to be put into a chassis. The premium boards are the ROG Maximus series.

yapito
01-20-2017, 01:48 PM
Lets say I have a problem how do I tackle the problem without a Q-CODE?

Raja@ASUS
01-20-2017, 01:55 PM
You have two options:


1) buy a board with a q-code reader
2) debug it the old fashioned way with the ASUS QLEDs.

yapito
01-20-2017, 02:14 PM
Your pricing and different levels from low to premium are messed up. Just so you know. No Q-CODE reader for the Z270E is just cheap especially for the price you ask, because the price is not mainstream whatever what you say.

Raja@ASUS
01-20-2017, 02:16 PM
You can use the QLEDs, or find something that suits your budget/feature requirements.