PDA

View Full Version : Ramm code 55 plx help



Psycrow
03-07-2017, 11:41 PM
My new maximus IX and these ramm F4-3200C14Q-32GTZR are giving me code 55 an di tryed mem ok botton and it dident help...When i install 2 ramm mosules in Dimm b1 + B2 thej bios boots up and shows 16 gb..all ram modules works fine since i tested em each..but when i install 4 modules i get code 55..

I updated the newest bios and i t dident help...i have seen others getting the same code 55..i cant test the ram or cpu in other pc...since i have the newest pc atm and no friends with pc..

Why dont things work today like they did for 5 years ago ?!

Chino
03-07-2017, 11:52 PM
Try loosening the screws for your heatsink a little as a start.

Also can you list your complete systetm specifications for me?

Psycrow
03-08-2017, 06:27 PM
found 2 bend pins in the socket....im gona send te mobo to asus and hope they can fix it for 40 eu i hear dthey can maybe fix in turkie department