PDA

View Full Version : Sparta being unresponsive



k1ng440
04-28-2017, 04:22 PM
Hello,
My Sparta sometimes doesn't move for a second or so due to random disconnection and then goes back to normal.


any suggestion?

edit: the light on receiver goes dark

bigbadleo
04-29-2017, 10:02 PM
hi mate got the same thing tried to connect via usb and also on the dock. nothing so i reinstalled rog armoury and now my pc says connect a rog device :(
no idea what is going on

Bahz
05-05-2017, 02:44 AM
Do the both of you have the latest firmware and software?