PDA

View Full Version : Realbench 2.56 Luxmark 3.1 section show " OpenCL ERROR: clCreateContext(-2) "



restsugavan
11-20-2017, 11:46 AM
Hi Nodens , I've download Realbench 2.56 to test the new rigs. How ever when running Realbench 2.56 at stock setting
the OpenCL section showing " OpenCL ERROR: clCreateContext(-2) " and score 0. Other part of test are OK.

I've try DDU and re-install NVidia Game Ready 388.31 WHQL also download new copy of realbench 2.56 from here.
the OpenCL section still showing " OpenCL ERROR: clCreateContext(-2) ".

When running Luxmark 3.1 directly it can show me the score but showing failed over score in messages box.

Could you descript what is " OpenCL ERROR: clCreateContext(-2) " and how to solve this error on Realbench 2.56.

I'm running on Windows 10 Fall Creator update. My rig was link below. Thank you for your kindness.

https://valid.x86.fr/e8hka0

Menthol
11-20-2017, 09:11 PM
Until Nodens shows up do you have any GPU APP running, MSI AB etc. with the OSD enabled?

restsugavan
11-21-2017, 01:07 AM
Until Nodens shows up do you have any GPU APP running, MSI AB etc. with the OSD enabled?

Nothing buddy, I'm running on diagnostic mode of Windows. Disable GeForce Games Ready 388.31 WHQL games sharing.
Old system run great with AMD Fury X GPU. But NVidia GTX 1080Ti (ROG POSEIDON PLATINUM) still showing those error.


https://www.uppic.org/image-BC41_5A137C97.jpg (https://www.uppic.org/share-BC41_5A137C97.html)

Menthol
11-21-2017, 04:51 AM
You have a 1080ti Poseidon, I'm a little jealous, until Nodens shows or someone else with a real answer, I would try several things just to satisfy myself.
Normal Windows boot, not diagnostic, did you enable Nvidia driver after booting to diagnostic mode?, older Nvidia driver, older RB version, re download RB and unzip with Winrar

restsugavan
11-21-2017, 06:53 AM
You have a 1080ti Poseidon, I'm a little jealous, until Nodens shows or someone else with a real answer, I would try several things just to satisfy myself.
Normal Windows boot, not diagnostic, did you enable Nvidia driver after booting to diagnostic mode?, older Nvidia driver, older RB version, re download RB and unzip with Winrar

Thank you very much Menthol , Normal Windows Boot was same error occured. Trying both 387.92WHQL 388.00WHQL 388.13WHQL and also 388.31 WHQL.
Look like files damaged. I've re-download from here and guru3d site many times use Winrar to extract files or Windows Self extracting files. However when
running test other part of test are OK! but OpenCL and Luxmark 3.1 section still getting error.

Other benchmarks Intel XTU, Aida 64 , Sisoft , 3DMARK , VRMARK , PCMARK , Cinebench etc. System running smoothly.

meankeys
11-21-2017, 10:46 PM
If I install the opencl driver Luxmark crashes on me every time. If I uninstall the driver I dont have a problem.

This driver:

https://software.intel.com/en-us/articles/opencl-drivers#latest_CPU_runtime

restsugavan
11-22-2017, 12:44 PM
If I install the opencl driver Luxmark crashes on me every time. If I uninstall the driver I dont have a problem.

This driver:

https://software.intel.com/en-us/articles/opencl-drivers#latest_CPU_runtime


Many thanks buddy. I've successful after uninstall intel opencl driver which you've inform.
https://www.uppic.org/image-03AC_5A158276.jpg (https://www.uppic.org/share-03AC_5A158276.html)

meankeys
11-23-2017, 01:39 AM
For some reason unknown to me at this time. The 7900X series chips wont pass luxmark realbench with that driver installed.
My 6950X and 5960X pass with out a hitch

Glad I could help

DooRules
11-23-2017, 12:14 PM
Same here, yup. If I install the open cl drivers I cannot pass luxmark test. Fails before it even starts.