PDA

View Full Version : Recording games not able? ASUS HD6950 DirectCU II 2GB



slaytus
01-20-2012, 09:56 PM
The beta and offical release of GPU TWEAK, works perfect with my ASUS HD 6950 2GB start up in seconds and always stable..the only thing I'm wondering is the Record feature Is greyed out? is this because my card does not support this? I figured it was greyed out in the beta cause it was the beta.
I had gamerosd installed but every BF3 match froze at end of the round when the scoreboard would come up, after I looked online people said to remove gamerosd so I tired it and it's never froze since works like a Charm (which is weird it would effect it anyways) but even Gamerosd I could never get to record games...So that's why I was leaning towards my card just not supporting it but also thought it was weird being one of the newer cards and it not supporting it :)
Any input would be greatly helpful :)
Thanks again!

EDIT- So many Epic BF3 moments I would like to capture :D

_
01-21-2012, 02:22 AM
Record feature is available from 3.x :) They are still developing it.

slaytus
01-21-2012, 03:01 PM
K thank you very much Marshall :D