Search:

Type: Posts; User: BloodBaron

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Ah now that you say that it makes total sense...

    Ah now that you say that it makes total sense lol, duh. thanks for the explanation, appreciate it.
  2. Replies
    345
    Views
    49,063

    yea 3800-c16 seems to work fine for me, here's...

    yea 3800-c16 seems to work fine for me, here's hoping a UEFI updates comes that improves DRAM stability
  3. Can't say I do, maybe it's hidden in the uefi...

    Can't say I do, maybe it's hidden in the uefi GUI? and the devs just need to expose it?
  4. Bios 0707 strix z490-e 86102

    Bios 0707 strix z490-e

    86102
  5. Replies
    345
    Views
    49,063

    Yea my kit is 4x8gb-4000mhz-cl17 that might be...

    Yea my kit is 4x8gb-4000mhz-cl17 that might be why, might need some tweaking to get working in 4x8 configuration
    f4-4000c17q-32gtzr
  6. Replies
    345
    Views
    49,063

    sigh it hasnt for me: 86096 HMM latencymon...

    sigh it hasnt for me:
    86096

    HMM latencymon stats are much better, was saying it was unsuitable for realtime due to acpi.sys i think it was
    86097
  7. Replies
    345
    Views
    49,063

    yup that worked for me, also tried looking for...

    yup that worked for me, also tried looking for something 080X but nothing
  8. Replies
    345
    Views
    49,063

    Hey that's awesome, i've been waiting for a newer...

    Hey that's awesome, i've been waiting for a newer bios as my ram kit doesnt run stable at it's XMP profile of 4000-cl17 @1.35v, 3800-cl16 @1.35v works fine with no error though, just expected a bit...
  9. https://i.imgur.com/WGY62yk.jpg...

    https://i.imgur.com/WGY62yk.jpg
    https://i.imgur.com/zAjweWi.jpg
    https://i.imgur.com/PXULqDW.jpg
    https://i.imgur.com/CTQ4VEO.jpg

    here are all my current bios settings:...
  10. Bios -> Advanced ->onboard devices configuration...

    Bios -> Advanced ->onboard devices configuration -> m.2_1 set to pcie, m.2_2 set to m.2_2 x4

    have you tried resetting bios to default, maybe you enabled a PCIe power save mode?

    Have you also...
  11. i have the z490-e as well, and 2 nvme drives,...

    i have the z490-e as well, and 2 nvme drives, what happens if you disable sata in the bios? does it then report x16 iin gpuz? i noticed my 2nd nvme was just running at x2 until i changed a bios...
  12. Could always try full uninstall of hwinfo64 and...

    Could always try full uninstall of hwinfo64 and delete preferences, then reinstall?

    Restarting the app always brings me the same values
  13. Works for me with Strix z490-E with a 10700k,...

    Works for me with Strix z490-E with a 10700k, hwinfo v6.28-4200
    85857
    85858
  14. 1.55v dang how hot does that run under...

    1.55v dang how hot does that run under load/gaming? also what kit of ram?
  15. Replies
    345
    Views
    49,063

    shouldn't V-sync be ON ?...

    shouldn't V-sync be ON ?
    https://blurbusters.com/gsync/gsync101-input-lag-tests-and-settings/14/
  16. Replies
    345
    Views
    49,063

    I'm also waiting for a new bios for the Strix...

    I'm also waiting for a new bios for the Strix Z490-E, as i can't seem to get my XMP speeds on memory F4-4000C17Q-32GTZR (4000-17-17-17 @1.35v, tried a adding more voltage, loosening timings etc) and...
Results 1 to 16 of 16