Search:

Type: Posts; User: RichKnecht

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    343
    Views
    36,632

    Not very attractive IMO. No more live dash and it...

    Not very attractive IMO. No more live dash and it looks cheap. Not only that, I don't think the R6EO needs a monoblock at all. My VRMs never get above 44C and that is during bench marking. Under...
  2. Replies
    284
    Views
    23,072

    What does microcode 59 change on the Omega 0504...

    What does microcode 59 change on the Omega 0504 bios? Not saying I am going to switch as 49 is working great with 0504, but I was just curious.
  3. Replies
    284
    Views
    23,072

    Props for tistou77 for the modded Omega 0504...

    Props for tistou77 for the modded Omega 0504 bios. Works great with the 49 microcode and TJMax is back to 105 (instead of 110) for my 7900X which is where it should be. Thank you so much for this!
  4. My box was not shrink wrapped or sealed in any...

    My box was not shrink wrapped or sealed in any way. So, in theory, one could open it up and look at it before it was sold/bought.
  5. Replies
    3
    Views
    1,779

    Bought the same card, jumped through so many...

    Bought the same card, jumped through so many hoops to get the free game I forget how I actually got to the download page. Should not be this hard.
  6. Replies
    343
    Views
    36,632

    I have a custom fan curve set for my HS fans and...

    I have a custom fan curve set for my HS fans and they have yet to turn on. Max temps so far have been ~49C and that is bench marking it for a while trying to stabilize my OC. In normal use, the VRMs...
  7. Replies
    859
    Views
    736,668

    Sticky: My new build: Case: Lian Li PC011 Air Board:...

    My new build:

    Case: Lian Li PC011 Air
    Board: Rampage VI Extreme Omega
    CPU: Intel 7900X
    GPU: ASUS Rtx 2060 Dual
    Memory: 32GB 3466 Corsair Vengence RGB
    Cooling: Evo Supremacy RGB, X-RES 140...
  8. Replies
    8
    Views
    447

    Wow, impressive temps too. Surprised at your...

    Wow, impressive temps too. Surprised at your vccin at 1.8V. My 7900X seems to need ~1.96 to be stable (unless I am doing something very wrong).
  9. Replies
    12
    Views
    1,166

    Why not just flash it back to the older bios via...

    Why not just flash it back to the older bios via the bios flashback button? When I had my Strix board, I updated the bios to the new version and all it did was raise temps. I flashed it back to an...
  10. Replies
    1
    Views
    250

    Problem has been solved. I made the mistake of...

    Problem has been solved. I made the mistake of setting the PCH voltage too high. Once I lowered it to the default value, all USB functions returned to normal. So it was no fault of the board or the...
  11. Replies
    343
    Views
    36,632

    Honestly, I have no idea why PCH was set that...

    Honestly, I have no idea why PCH was set that high. I must have done it by mistake as I never fool around with that value (usually set to Auto). The only reason I suspected the driver is the fact...
  12. Replies
    284
    Views
    23,072

    Got it. Does it need to be renamed to R6EO like I...

    Got it. Does it need to be renamed to R6EO like I did with the other bios? Also, is this a zip file (doesn't seem to be)?
  13. Replies
    343
    Views
    36,632

    I had that set to 1.1. lowered it to 1.05 (auto...

    I had that set to 1.1. lowered it to 1.05 (auto was 1.0) and my USB3 is back :) Hopefully it will stay that way. Thanks!
  14. Replies
    284
    Views
    23,072

    He doesn't use an Omega. Think he uses a Prime...

    He doesn't use an Omega. Think he uses a Prime Deluxe.
  15. Replies
    343
    Views
    36,632

    Thanks. It's really strange. all the ports work...

    Thanks. It's really strange. all the ports work fine with USB 2.0. I looked in the bios and all the USB settings look fine (never changed them). I was thinking of switching over to bios 2 (0218) to...
  16. Replies
    343
    Views
    36,632

    Yes, I tried unplugging/plugging in the cable...

    Yes, I tried unplugging/plugging in the cable (first thing I tried). The USB devices work fine (card reader, portable SSD) in my laptop (Surface 15") at USB 3.0 speeds.
  17. Replies
    343
    Views
    36,632

    BCLK is at 100. If I restart the PC a few times...

    BCLK is at 100. If I restart the PC a few times with my card reader plugged in (with memory card installed), USB 3 functions normally. If I start the PC without the card reader plugged in, and then...
  18. Replies
    343
    Views
    36,632

    The Bios thing was a mess. However, bios 0504 is...

    The Bios thing was a mess. However, bios 0504 is running smooth. The only issue I am having is with the USB controller. Sometimes my USB3 works and sometimes it doesn't. I suspect a newer driver will...
  19. Replies
    284
    Views
    23,072

    Next is a modded Omega bios :P

    Next is a modded Omega bios :P
  20. Replies
    343
    Views
    36,632

    Recently, all of my USB 3 devices no longer work....

    Recently, all of my USB 3 devices no longer work. Every port on the board works fine with USB2, but not with USB 3. There are a few ports on the back that will allow me to use a USB3 device, but the...
  21. This is an old post, but I am having the same...

    This is an old post, but I am having the same issue with my Omega. USB 3.0 just stopped working.
  22. Replies
    1
    Views
    250

    Rampage VI Omega USB 3 Issue

    Recently, all of my USB 3 devices no longer work. Every port on the board works fine with USB2, but not with USB 3. There are a few ports on the back that will allow me to use a USB3 device, but the...
  23. Replies
    343
    Views
    36,632

    Yeah. that would be awesome. I did a lot of...

    Yeah. that would be awesome. I did a lot of searching and can't find any information on how to do this.
  24. Replies
    343
    Views
    36,632

    Mine were all fine as well. Just restarted with...

    Mine were all fine as well. Just restarted with my card reader plugged in and all is well again. I'll have to try and update the driver/software for the reader and see what happens.
  25. Replies
    343
    Views
    36,632

    Just noticed that my USB speeds are super slow....

    Just noticed that my USB speeds are super slow. Front panel jacks work with USB2 but not USB3. For example, I have my mouse/keyboard dongle in one slot and it works fine, but if I plug a USB3 hard...
Results 1 to 25 of 73
Page 1 of 3 1 2 3