Search:

Type: Posts; User: Enderwiggin03

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds; generated 41 minute(s) ago.

  1. Replies
    3
    Views
    55

    Try different CPU? Was this with stock clocked or...

    Try different CPU? Was this with stock clocked or on XMP?
  2. Have you tried the CPU on another board? My...

    Have you tried the CPU on another board? My system was having issues booting with 4 sticks of ram, and it ended up being my CPU was bad, replacement CPU had no issue, and RAM speeds were better than...
  3. Replies
    1
    Views
    155

    4.7 on all 8 cores is an overclock? I feel like...

    4.7 on all 8 cores is an overclock? I feel like the VCCIO voltage is a bit on the higher side, I can pull off 1.264v for 4000mhz on my RAM, and 1.35v VCORE for 5.1ghz on all 8 cores, granted YMMV.
  4. Replies
    5
    Views
    268

    Expensive board for not overclocking a 9900k,...

    Expensive board for not overclocking a 9900k, even I can overclock mine on a Z390-E, and the LEDs are brighter.
  5. Replies
    177
    Views
    36,316

    Safe range, yes.

    Safe range, yes.
  6. Nothing new here, all Asus boards do this.

    Nothing new here, all Asus boards do this.
  7. Replies
    1
    Views
    124

    The pump will only pull the wattage it needs, 3A...

    The pump will only pull the wattage it needs, 3A 36W means it's 12V. I don't see why there would an issue.
  8. Replies
    2
    Views
    275

    Typo, latest driver is 1914.12.0.1256.

    Typo, latest driver is 1914.12.0.1256.
  9. Replies
    1
    Views
    159

    Probably, I personally leave MemOK! turned off as...

    Probably, I personally leave MemOK! turned off as sometimes the auto settings are far worse than if you did it manually. (MemOK! undervolted my VCCIO once causing boot failure, other times VCCIO and...
  10. Sometimes too high VCCIO/VCCSA is just as bad as...

    Sometimes too high VCCIO/VCCSA is just as bad as too low of voltage.
  11. Something else, are these SATA drives you're...

    Something else, are these SATA drives you're having issues with? Might want to swap SATA cables/ports for trouble shooting proposes.
  12. 1.4v is entirely too much, I'm running at 4000mhz...

    1.4v is entirely too much, I'm running at 4000mhz for my kit, and only running 1.264v VCCIO and 1.280v VCCSA. I've been reading above 1.3v+ can degrade IMC. Most motherboard auto settings are way too...
  13. I ran into something similar, was running 2...

    I ran into something similar, was running 2 separate kits at 3900mhz for months, good VCCIO/VCCSA voltages etc, then would get random memory related BSODs, finally was only stable with 2 sticks, then...
  14. Replies
    24
    Views
    878

    Almost looks like sections of the board aren't...

    Almost looks like sections of the board aren't even lighting up. Have you ensured you're not doing just zones in Aura? Also, I wouldn't expect it to look exactly like the pictures either.
  15. I don't know your board, but is your ram on the...

    I don't know your board, but is your ram on the QVL? If not, you might need to use manual timings, especially VCCIO and VCCSA, usually auto is way too high.
  16. When I've had this issue (usually on POST),...

    When I've had this issue (usually on POST), unplugging the monitor's power cable until power is off on the monitor, and replugging it in usually fixes it for me.
  17. Replies
    48
    Views
    14,192

    Can Confirm, MEI is up to date after flashing...

    Can Confirm, MEI is up to date after flashing from 1005 (MEI was up to date prior to bios update).
  18. Good to know, I do 5.1Ghz on all 8, 5.2 is...

    Good to know, I do 5.1Ghz on all 8, 5.2 is doable, but cooling is insufficient for me.
  19. No, it affects the 9900k and it's overclocking...

    No, it affects the 9900k and it's overclocking potential.
  20. When the VGA LED is lit, try unplugging your...

    When the VGA LED is lit, try unplugging your monitor, wait a few seconds for the monitor to lose power, then plug it back in. This seems to work with my Asus Monitor and booting after BIOS updates on...
  21. Replies
    48
    Views
    14,192

    Double boot after being plugged in is normal,...

    Double boot after being plugged in is normal, possibly a power supply issue. There's a thread on here about the Hero doing the same thing.
  22. Try an older version of Aura, the latest doesn't...

    Try an older version of Aura, the latest doesn't work on my Z390-E.
  23. Replies
    48
    Views
    14,192

    1005 bios out for the Z390-E

    1005 bios out for the Z390-E
  24. I'm thinking your 9900k is bad, or a set of...

    I'm thinking your 9900k is bad, or a set of settings.
  25. Replies
    2
    Views
    207

    He posted a similar post earlier.

    He posted a similar post earlier.
Results 1 to 25 of 103
Page 1 of 5 1 2 3 4