Search:

Type: Posts; User: cajudoido

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    35
    Views
    5,610

    I had this problem too (with 1903 update), and...

    I had this problem too (with 1903 update), and after a LONG session of try and error I was able to make it work. Here's what I did:

    First download RevoUninstaller, you can use the portable...
  2. Replies
    182
    Views
    42,219

    Sticky: First things first, before thinking about adding...

    First things first, before thinking about adding features I like to politely share my thoughts about the current status of Asus Aura softwares. Here we go:

    It seems the Aura software is a complete...
  3. I had this problem too (with 1903 update), and...

    I had this problem too (with 1903 update), and after a LONG session of try and error I was able to make it work with 1.07.57. Here what I did:


    First download RevoUninstaller, you can use the...
  4. Replies
    7
    Views
    7,963

    I tried the revo and after check the option "show...

    I tried the revo and after check the option "show system components" I was able to uninstalled all Asus stuff. The Aura SYNC did returned to work, but not the LiveDash, still broken to me. The live...
  5. Replies
    549
    Views
    252,104

    Thanks! I tried the revo and after check the...

    Thanks! I tried the revo and after check the option "show system components" I was able to uninstalled all Asus stuff. The Aura SYNC did returned to work, but not the LiveDash, still broken to me....
  6. Replies
    549
    Views
    252,104

    Great now my Aura SYNC and LiveDash are...

    Great now my Aura SYNC and LiveDash are completely broken. I already tried to reinstall, cleared everything, but nothing is detected anymore. What a garbage software. I got a M11F, rgb strips and a...
  7. Replies
    7
    Views
    7,963

    Look I tried this and still not detecting my aura...

    Look I tried this and still not detecting my aura components. I got a Maximus XI Formula, RGB strips and a 1080ti Strix. I reinstalled, cleared multiple times, turn off completely the PC, and nothing...
  8. I am using HWINFO vcore sensor, these values are...

    I am using HWINFO vcore sensor, these values are vcore values, didn't check VID. Yeah I read that Xi series have more accurate sensors, so this vcore values are ok or is better move to LLC7? Thanks!
  9. Yet annother overclocking question with i9 9900k and Maximus XI board

    Guys I recently acquire a i9 9900k with a Maximus XI Formula. I overclocked to 4.9 with manual vcore of 1.275 and LLC6. This is stable across multiple stress applications and games. I am not using...
  10. Yes the ram is fully seated, I tested multiple...

    Yes the ram is fully seated, I tested multiple times. Again all slots are working, despite this weird issue.
  11. Weird menory slot spacing on Maximus XI Formula

    Guys I Bought the Maximus XI Formula and I have this:

    79686

    I don't know if it is me, but I NEVER SAW a memory slot space like that! Check the first slot from left to the right. Very weird.
    ...
  12. Yes everything is seated properly. I actually...

    Yes everything is seated properly. I actually figure out what was going on. The problem is with the NVMe Driver from OCZ. The default Windows NVMe driver does not cause this issue, but if I install...
  13. Missing M.2 Boot Driver After Windows restart

    I have the M8F Motherboard and I recently install the OCZ RD400 M.2 SSD. The Main problem is that after a Winodws 10 restart the M.2 drive is not recognizable (I know this because of the boot options...
Results 1 to 13 of 13