Search:

Type: Posts; User: shilent

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    1,112

    I have a similar issue with 7201. Sometimes it...

    I have a similar issue with 7201. Sometimes it won't recognize my keyboard during POST or power on.

    Have you tried unplugging/replugging in your keyboard then rebooting? Or plugging in your...
  2. Replies
    172
    Views
    62,859

    Sticky: PWM fan control issue is back in BIOS 7106. At...

    PWM fan control issue is back in BIOS 7106. At random times all my fans will spin at about 80% and stay there until the next reboot.
  3. I'm having the same problem for over a year now. ...

    I'm having the same problem for over a year now. Changing to Gen3 does not help. I can switch it to Gen2 and performance is cut to half, about 400MB/s.

    I noticed that it'll be x1 when the...
  4. Replies
    7
    Views
    2,560

    It's been over a year now, I've tried nearly all...

    It's been over a year now, I've tried nearly all BIOS updates since then, and I still have this problem. It seems to happen less with the latest BIOS, but it still happens.

    Am I the only one with...
  5. Replies
    172
    Views
    62,859

    Sticky: I'm having a similar, or possibly the same issue....

    I'm having a similar, or possibly the same issue. Since the last 3 BIOS versions.

    When playing Division 2 my screen just turns black but with code/error "8". Not 08 or 80, but just 8 on the...
  6. Replies
    7
    Views
    2,560

    Update: Motherboard temperature seems to...

    Update:

    Motherboard temperature seems to affect it.

    It's been cold for the past week, around 60-63F inside my room (I don't use a heater) and everyone morning it will not boot to PCIe x4...
  7. Replies
    7
    Views
    2,560

    Yes it does show up in the BIOS on first boot. ...

    Yes it does show up in the BIOS on first boot.

    I borrowed an M.2 Intel SSD 6 from work which is PCIex4 to try on my motherboard, and got the same results. I guess it's my mobo.

    I'll post in...
  8. Replies
    7
    Views
    2,560

    Thanks for the replies. Fast boot was enable,...

    Thanks for the replies.

    Fast boot was enable, so I disabled it.
    Hyperkit mode was already disabled.
    M.2 Link Mode was already GEN3.

    Unfortunately, this did not help. It's still goes to X1...
  9. Replies
    7
    Views
    2,560

    M.2 NVME SSD running in x1 sometimes

    Got my 1st M.2 NVME SSD, an Adata SX7000 512GB.

    Sometimes when I power on my computer, it'll be in X1 mode. I noticed this when running Crystal Disk Mark, it got less than 800MB/s seq read...
  10. Replies
    2,651
    Views
    1,595,840

    I upgraded yesterday from 1403 to 3008. I'm...

    I upgraded yesterday from 1403 to 3008.

    I'm now getting GSAT error in less than 10 minutes. Doesn't seem to matter what speed I run my memory at. I put my CPU back to stock and even tried...
  11. Replies
    2,651
    Views
    1,595,840

    I'm having the exact issue as you. I'm still on...

    I'm having the exact issue as you. I'm still on UEFI 1403, and came here looking to see if 1501 fixes it.
    - I'm using Chassis2 and Chassis3 headers with PWM splitters
    - Fan speed based on Tsensor1...
  12. I'm having a similar problem. But instead of...

    I'm having a similar problem. But instead of fans stuck on max speed, mine get stuck at random times. Sometimes the fans stay at minimum speeds, sometimes at max, sometimes somewhere in between.
    ...
  13. Replies
    18
    Views
    8,215

    I've had my CH6 for a week now. I too was...

    I've had my CH6 for a week now. I too was frustrated that I could not control my fan speeds based on my water temp.

    I have my radiator fans on a PWM splitter connected to the CPU fan header,...
Results 1 to 13 of 13