Search:

Type: Posts; User: wolfy

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.12 seconds.

  1. Replies
    12
    Views
    687

    worked for me great i have reinstalled again and...

    worked for me great i have reinstalled again and everything is good
  2. Thread: confused

    by wolfy
    Replies
    0
    Views
    108

    confused

    hi what do i need armoury aura or live-dash
  3. do you have the monitor on a hdmi or Display port...

    do you have the monitor on a hdmi or Display port i had this problem once when i had it on display port, trying to think what i did to fix it but cant LOL sorry
  4. Replies
    0
    Views
    85

    temps on a Maximus XI Formula

    hi i have had for the last few years had a water cooled custom loop on my PC ,but i decieded to rebuild my computer last week and decieded on a new case i also swiched over to a NZXT kraken Z73
    my...
  5. Thread: Strange problem

    by wolfy
    Replies
    1
    Views
    230

    Strange problem

    Hi i dont know if this is related to the new bios , but after i have installed 1502 my computer just turns itself on i have no idea of when it does it as my computer is upstairs in my office, but i...
  6. Replies
    2
    Views
    456

    thanks for that , thought it might be a software...

    thanks for that , thought it might be a software problem
  7. Replies
    2
    Views
    456

    ROG MAXIMUS XI FORMULA Bios

    Hi i have the above mentioned mother board with bios 1302 if i go into Asus Amoury and check the bios it says the latest bios is 0805 which is correct please
  8. Thread: Gpu

    by wolfy
    Replies
    3
    Views
    304

    ok i looked in bios and it says its running at x8...

    ok i looked in bios and it says its running at x8 so i turned off the gpu pcie settings from auto to gen 3 and now its running at x16 but swings between x16 1.1 and x 16 3.0
  9. Thread: Gpu

    by wolfy
    Replies
    3
    Views
    304

    Gpu

    hi guy i need some help pls i have a Auros 2080super which i have in the top slot but in gpuz it says it is running at PCIe x16 3.0 @ 81.1 is this correct? should it not be 16
  10. Replies
    2
    Views
    186

    same router, same set up ,same place as my last...

    same router, same set up ,same place as my last build nothings changed apart from the new mainboard and antenna that came with it
  11. Replies
    2
    Views
    186

    Maximus XI formula wifi

    Hi i have owned a fair few formula and for the last 2 years used it with my I7 7700k and never had any problems
    i know have the latest version with a I9 9900k but the Wi-Fi is really bad compared...
  12. Replies
    9
    Views
    916

    i think the NVMe card is dead , cannot get it to...

    i think the NVMe card is dead , cannot get it to show any where , i have brought a new 970 Plus and that works fine , maybe the Adata 8200pro is not supported ..
  13. Replies
    9
    Views
    916

    i have it working on my samsung drive now but it...

    i have it working on my samsung drive now but it just does not find the adata drive which is the one i wanted to use as the boot drive , when this StarTech.com 3PT M.2 SSD Adapter Card - 1x PCIe...
  14. Wireless conection on the Maximus XI Formula Z390

    Last couple of *years i have been using the Formula board *Z290 and the wireless was killer i do believe, on the Z390 it only has Intel wifi*
    The Old systems wifi was so much quicker *than this new...
  15. Replies
    9
    Views
    916

    so i have ordered a pcie card so i can try my...

    so i have ordered a pcie card so i can try my nvme HD on that will that effect any pcie lanes
  16. Replies
    9
    Views
    916

    Well no matter What i try i Cannon get the adata...

    Well no matter What i try i Cannon get the adata drive. To show up in either BIOS or Windows
    *
  17. Replies
    9
    Views
    916

    Hi both M.2 are nvme *the Samsung is the 960 *and...

    Hi both M.2 are nvme *the Samsung is the 960 *and the adata is the*ADATA XPG SX8200 Pro - solid state drive - 512 GB - PCI Express 3.0 x4 (NVMe)
  18. Replies
    9
    Views
    916

    Cannot find my NVMe m.2

    Just brought the XI Maximus formula, and a 9900k *wow is This more complex than my 7 serie i had in the bios ( Old board was also a formula)
    1st it Will not reconize *my ADATA m.2 512 Gb ( worked on...
  19. i have the 1301 on my Formula IX had it since it...

    i have the 1301 on my Formula IX had it since it was released no issues here
  20. turn CSM to off in bios this sorts it, well it...

    turn CSM to off in bios this sorts it, well it did for me i have a 1080ti
  21. Thread: BIOS 1009 - z270

    by wolfy
    Replies
    97
    Views
    50,554

    No problems with 1009 bios here , it did the...

    No problems with 1009 bios here , it did the start restart thing a couple of times but has since stopped that ram running at 3000mhz M2 working fine (in fact i was surprised that i took the M2 from...
  22. Replies
    4
    Views
    2,385

    Ta thanks alot

    Ta thanks alot
  23. Replies
    3
    Views
    1,965

    67059 i have a 850 running at sata 6g is this...

    67059

    i have a 850 running at sata 6g is this score ok
  24. Replies
    4
    Views
    2,385

    EK-XRES 140 D5 PWM...

    EK-XRES 140 D5 PWM
    *https://www.ekwb.com/shop/ek-xres-140-revo-d5-pwm-incl-sl-pump
  25. Replies
    4
    Views
    2,385

    Maximus xi formula

    hi just got the Maximus xi formula (updated my Maximus viii formula) with a I7 7700k
    quick question i have liquid cooling (EKWB ) do i now use the cpu header or is it the water cooling header.
Results 1 to 25 of 105
Page 1 of 5 1 2 3 4