Search:

Type: Posts; User: Sineira1

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Same issue on a Maximus XI Code.

    Same issue on a Maximus XI Code.
  2. Replies
    4
    Views
    592

    Works fine for me. No issues.

    Works fine for me. No issues.
  3. It's a ROG MAXIMUS XI CODE. I had had it since...

    It's a ROG MAXIMUS XI CODE. I had had it since October 2018.
    I moved the mouse to the "hub" port on my keyboard and that has stopped the headset from locking up and the mouse is only locking up once...
  4. "USBLogView" also gave nothing. I only see the...

    "USBLogView" also gave nothing. I only see the unplugging and plugging in again I physically do to recover the devices.
    Something must be misbehaving, not sure how to trouble shoot this.
    I also...
  5. There's nothing in the Windows events, I looked...

    There's nothing in the Windows events, I looked earlier.
    Just installed "USBLogView", will try to use that.
  6. USB disconnects, possibly tied to using internal graphics

    Recently I started getting weird USB disconnects for most devices across all USB ports, i.e. no change if I moved the devices.
    The only change I know I made is that I turned on the internal graphics...
  7. Ok, these are the only ones I see with a date...

    Ok, these are the only ones I see with a date like that. Not the same version number. Wrong or correct?
  8. How do I verify the Chipset drivers were...

    How do I verify the Chipset drivers were installed?
  9. Fails to install ...

    Fails to install ...
  10. Also, the update fails ...

    Also, the update fails ...
  11. Thread: Deleted

    by Sineira1
    Replies
    154
    Views
    103,210

    Can't unzip this file.

    Can't unzip this file.
  12. It was getting appropriate power and both LEDs...

    It was getting appropriate power and both LEDs lit up indicating so.
    I changed nothing. Just booted up with internal graphics and then it worked to switch back.
  13. Maximus Code XI booting fully with no video out after swapping PSU

    Lots of weird behavior from this MB. It really is driving me nuts.
    After swapping to a new PSU and booting the system there is no video out.
    I can hear Windows intro jingle so it boots all the way...
  14. Insane.

    Insane.
  15. Maximus IX Code; booting from Samsung 960 EVO ...

    Maximus IX Code; booting from Samsung 960 EVO

    I had reboots, difficulty getting the PC to boot properly, Win10 login not working etc.
    Impossible to know if it's related to the 18298.1000 insider...
  16. Your HD is probably fine. I had issues after...

    Your HD is probably fine. I had issues after upgrading the BIOS to 0602.
    Took a while to get it to recognize any HD ...
  17. I have the exact same issue with my Maximus XI...

    I have the exact same issue with my Maximus XI Code and aura. almost two years later ...
  18. This is bad. I'm not happy now. On top of this...

    This is bad. I'm not happy now. On top of this the board is locking up randomly, not detecting IDE drives at boot randomly and generally behaving like a low quality component.
Results 1 to 18 of 18