Search:

Type: Posts; User: goon666

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    1,107
    Views
    300,428

    Guys, are you worried only about your ram...

    Guys, are you worried only about your ram speeds??


    this last bios breaks my nvm raid, doesn't want to allow boot on GPU #2, I can't get to a working system so I can't try GPU passthrough but I'm...
  2. Replies
    1,107
    Views
    300,428

    Hello there, did anyone tried this bios with a...

    Hello there,

    did anyone tried this bios with a dual GPU setup? does GPU passthrough works for you with it?
    It was broken before.
    regards.


    G.
  3. support form

    The URL is like this:
    https://www.asus.com/support/Product/ContactUs/Services/questionform/



    Yes please do it
  4. Managed to revert back to bios 1201

    Managed to revert back by removing the Graphic cards, then pressed clear cmos (while booting) :confused: ....

    then flashbios button worked.... how bizarre

    Back with bios 1201, will go up in...
  5. I sent a technical inquiry

    I put a technical service message, and suggest we all impacted do the same so it is fixed ASAP.
  6. TRUE , see below post, you are right amadeus

    Replied above, it's a mess
  7. True, flashback ain't working, BIG ISSUE HERE!!!

    For me this update (and possibly the previous one too I didn't tried)
    broke the ability to use FLASHBACK , the button won't do a thing (yes I know the way to do flashbacks, I did it plenty of time...
  8. Replies
    246
    Views
    81,140

    Not just the USBs that disconnect but also nvmes !!! also CSM compat nightmarish

    Hello,

    Owner of a CH7 for a week, I have not overcome many problems related to this board.

    I run Linux on it, trying to do GPU passthrough virt is so far a nightmare (ordered a RX580 for the...
  9. nope 1306 doesn't

    and has serious flaws....
  10. BIos update fixing it?

    Is the beta bios working on this?

    I can provide logs and such to fix this...
  11. CH7 Interface bus parameter not working in bios :mad: :(

    Hello, I tried to run 2 CGs, one on the pcie1gen3x8 and second in the pcie2gen3x4 and to set the primary display as the second.

    CGs are a GTX 1060 and a GTX 760. Yet even if I set the interface...
Results 1 to 11 of 11