Search:

Type: Posts; User: unix43

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. 3201 bios MH8 Dram voltage significant unnoticed change.

    Hiya.

    Well I flashed 3201 bios yesterday set up most of my old settings from one of my profiles from the previous bios.
    One thing I failed to notice was my ram voltage which is rated at 1.2v....
  2. Replies
    70
    Views
    37,042

    hopefully not. I was in contact with support...

    hopefully not.
    I was in contact with support weeks ago back and forth about how I cannot disable IGPU in bios and windows was reporting only 30gb usable system ram of 32gb.
    The person ended up...
  3. Sorry I have been away and just remembered about...

    Sorry I have been away and just remembered about my thread.
    Appreciate the reply's.

    Ok so I have gpu set to auto in bios PEG also works no problem.
    Sli been working fine.
    It's just since this...
  4. 2more

    2more
    *
  5. As us Maximus viii hero bios 3101 cannot disable IGPU

    Hi friends.

    I recently grabbed a 7700k CPU and updated bios to 3101.
    I have contacted Asus directly they responded fast giving me a link to the manual and stating how to disable IGPU and select...
  6. Replies
    1
    Views
    1,587

    Cant downgrade bios after 2202?.

    Hiya.

    I upgraded my maximus viii hero mobo to bios 2202 months ago.
    I'm trying to test something out to see if rolling back to the older bios fixes something I have both the 2202 bios.cap and the...
  7. Replies
    4
    Views
    3,538

    Really need some help new build won't post

    Hey everyone.
    I have one hell of a problem going on.
    I just finished leak testing and plugging in everything to my new build and my worst nightmare is happening.
    I'll start with hardware
    I have...
  8. Replies
    3
    Views
    2,111

    CPU manual vcore not applying after boot

    Hi everyone.
    I have a new maximus VIII hero mobo and 6700k CPU.
    In the bios when I change CPU vcore to manual and e.g 1.25v and change the multiplier to 4.6ghz it shows around 1.27v in bios which...
  9. Thanks mate. I have 3 identical psus I changed...

    Thanks mate.
    I have 3 identical psus I changed them out it holds 11.9v on full load during gaming problem still persists :(.
    Unigene heaven runs fine maxed out in 3D vision and ran occt line pack...
  10. Swapped out psus yesterday this one holds 11.9v...

    Swapped out psus yesterday this one holds 11.9v during gaming same thing is happening.
    So frustrating I don't know what the problem can be.
  11. Gpu pic-e mojo psu problem games freeze or screen looses signal

    Hi all.
    Been a while.
    I stopped playing games for a good 12 months as I have had no time.
    I decided to get back into it the other day but I have encountered some problems with my rig.
    What was...
  12. Games freezing screen looses signal gpu using drops psu 12v voltage a bit low.

    Hi all.
    Been a while.
    I stopped playing games for a good 12 months as I have had no time.
    I decided to get back into it the other day but I have encountered some problems with my rig.
    What was...
  13. Replies
    11
    Views
    5,351

    Lol me also theirs ways something that goes wrong...

    Lol me also theirs ways something that goes wrong with my systems.
    Am still hoping others chime in that May have had this happen before.
    I actually haven't installed AISuite since my last build...
  14. Replies
    11
    Views
    5,351

    Sorry mate I fell asleep last night. Yeah I...

    Sorry mate I fell asleep last night.
    Yeah I installed version 1.7 still getting the same reading with c-state on auto.
    It was set on auto bios default. For sure setting a manual voltage in bios...
  15. Replies
    11
    Views
    5,351

    Ok then I didn't realise that. I have had 3 rog...

    Ok then I didn't realise that. I have had 3 rog boards and from memory all of them run at the voltage the bios is set to even under idle conditions.
    I'm sure this board was doing that up until last...
  16. Replies
    11
    Views
    5,351

    Ok thanks for explaining that to me. I disabled...

    Ok thanks for explaining that to me. I disabled multicore enhancement.
    I'm sure since I installed this cpu first boot I set manual 4.6ghz 1.25v CPUZ read 1.25v and didn't fluctuate and drop.
    Since...
  17. Replies
    11
    Views
    5,351

    Ok fair enough. Thanks for that mate. Any chance...

    Ok fair enough. Thanks for that mate.
    Any chance of some help with another problem that's just popped up?.
    I turned my pc power saving option to balanced last night to see if my cpu would downclock...
  18. Replies
    11
    Views
    5,351

    Cant get low cpu vcore adjustments?.

    Hi friends.
    I'm still playing around with my new 4790k using my VI hero board. Seems like I finally have a decent cpu. I had a 2700k that wouldn't do 4.8 stable 1.4v. A 4770k that wouldn't do 4.3...
  19. Replies
    1
    Views
    1,538

    Connecting 3pin fan-rpm to CPU header woes.

    Hi all. I'm using the M6H board and the OC panel.
    With my old MVE board I just plugged my 3 pin connectors from the d5 pumps to the CPU headers no problem even a case fan to CPU just to get a...
  20. Hi. Yeh I have a laptop here the cable works...

    Hi. Yeh I have a laptop here the cable works fine. As it was fine lastnight. I had to drain my loop and re apply compound to my gpus as over the course of last year and now I was getting a bit of a...
  21. Would this do the trick?...

    Would this do the trick? "http://www.pccasegear.com/index.php?main_page=product_info&products_id=26233&cPath=135".

    thnk you.
  22. Ethernet Port seems dead. Advice on what i can do.

    Hiya. I'm having a drama with the intel lan adapter. Started the pc internet wasn't working. Device Manager gives code 10 on the Ethernet cannot start. Reinstalled the Lan drivers Intel chipset...
  23. Replies
    416
    Views
    184,898

    If I run one card in the first pcie 16x/8x slot...

    If I run one card in the first pcie 16x/8x slot and the second in the 4th slot red 8x on plx chip so one card at native 8x and the second card 8x but using the plx chip will there be a noticable...
  24. Replies
    416
    Views
    184,898

    Well I drained my loop put first card in slot 1...

    Well I drained my loop put first card in slot 1 and second card in slot 3 still can't see an improvement funny they both show up as being pcie 8x which I guess is better than 16x and 8x only thing...
  25. Replies
    416
    Views
    184,898

    Hi all, just wondering if I have the same problem...

    Hi all, just wondering if I have the same problem iv been away for a few weeks been rebuilding my pc because of this crap,
    I had an asus maximus v extreme with a 2700k sli evga geforce 780 sc acx...
Results 1 to 25 of 41
Page 1 of 2 1 2