Search:

Type: Posts; User: Jord9857

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thread: No signal

    by Jord9857
    Replies
    1
    Views
    138

    No signal

    Hello all,

    Currently building PC desktop.
    I've got a ROG GTX 1060 GPU, however when i plug an HDMI cable/DVI cable in it doesn't pick up the monitor.

    I've tried installing the driver for this...
  2. Replies
    9
    Views
    412

    UPDATE --- I replaced the PSU with a...

    UPDATE

    ---

    I replaced the PSU with a Corsair CX600. Now everything is being powered with the correct pins & amount of pins.

    All turns on fine but both monitors still staying 'No signal'...
    ...
  3. Replies
    9
    Views
    412

    I plugged the other 4 pin power connector I wasnt...

    I plugged the other 4 pin power connector I wasnt using into this and seems to be fine now. However still displaying no signal on both monitors and it keeps cutting out then rebooting so I reckon the...
  4. Replies
    9
    Views
    412

    Also just checked, all these switches are turned...

    Also just checked, all these switches are turned on. However there is a orange light by the ASUS network card & another orange light by the BIOS_LED.

    The power pins in the top left corner which...
  5. Replies
    9
    Views
    412

    New System, however when i plug in power to the...

    New System, however when i plug in power to the top left (A) pins up the top it trips out the power to the whole system...
  6. Replies
    9
    Views
    412

    Tried different HDMI cables and other monitor....

    Tried different HDMI cables and other monitor.
    Tried all the PCIE slots on my motherboard but no further improvement from 'No Signal'
  7. Replies
    9
    Views
    412

    Graphic's Card displays "No Signal"

    Hello all,

    I've got a ROG GTX 1060 GPU, however when i plug an HDMI cable in it doesn't pick up the monitor.
    I've tried installing the driver for this GPU on another laptop hard drive with my...
Results 1 to 7 of 7