Search:

Type: Posts; User: icemanjs

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds; generated 55799 minute(s) ago.

  1. Replies
    1
    Views
    315

    Asus hyper m.2 v2 extension on Asus x570

    Has anybody been able to get the Asus hyper m.2 x16 extension card to work on a Asus X570 hero motherboard? I am trying to use the card for storage and not in raid. I have it in pcie3 slot
  2. Replies
    0
    Views
    733

    Asus z390 Maximus code won’t boot

    Just installed my new Asus z390 code board with the following*
    *
    Intel 7 8068 cpu
    Corsair pro 3200mhz rgb ram
    Corsair H150i
    EVGA Supernova 1000 p2
    And fans

    I double checked all my...
  3. Replies
    1
    Views
    1,067

    asus maximus hero boot issue

    i have installed my asus hero board with a 6700k chip..installed corsair 2666mhz 1.2v ram and a swiftech h320x as the cooler.i also installed a samsung 950 pro.. i booted the computer up fine with...
  4. Replies
    2
    Views
    2,231

    maximus extreme memory question

    just bought some new corsair dominator gt ram that can use or supports xmp...how do i change this in my bios for the ram to configure the settings automaticaly
  5. Thread: bf3 issue

    by icemanjs
    Replies
    3
    Views
    3,245

    raja what slots are for crossfire 1,3 or 1,2?

    raja what slots are for crossfire 1,3 or 1,2?
  6. Thread: bf3 issue

    by icemanjs
    Replies
    3
    Views
    3,245

    bf3 issue

    for using crossfire do i need to plug in a 4 pin molex to the motherboard for crossfire?i am trying to play bf3 an it always reboots when trying to play ni crossfire..people tell me its my psu but i...
  7. Replies
    8
    Views
    7,010

    ah gotcha..i will look into it

    ah gotcha..i will look into it
  8. Replies
    8
    Views
    7,010

    and why do u assume that one first?on newest bios

    and why do u assume that one first?on newest bios
  9. Replies
    8
    Views
    7,010

    whats uefi?its something to do with the back...

    whats uefi?its something to do with the back usb's again..when i unplug them all it boots..i start adding 1 at a time its fine untill it boots up fine..shut it down after use then go to use it the...
  10. Replies
    8
    Views
    7,010

    i think i got it but heres the list i 2600k...

    i think i got it but heres the list

    i 2600k
    asus maximus extreme iv
    corsair vengence ram
    sapphire 6970
    corsair hx850
    corsair h100 cooler
    ocz revo drive 120gb
    ocz revo drive 240gb version 2
  11. Replies
    8
    Views
    7,010

    maximus extreme iv code 98 fix

    what is code 98 and how do i fix it..i disconnected all my usb devices and it still gives me code 98...
  12. Replies
    7
    Views
    19,778

    tried the chipset still didnt fix the issue..in...

    tried the chipset still didnt fix the issue..in my device manager i have pci simple communication controller with a yellow ?
  13. Replies
    7
    Views
    19,778

    ok thanks that was the issue i had

    ok thanks that was the issue i had
  14. Replies
    7
    Views
    19,778

    pci simple comunication controller

    how do i fix this on the asus maxium iv board?
  15. Thread: usb issue

    by icemanjs
    Replies
    33
    Views
    25,943

    raja which usb driver do i install the one that...

    raja which usb driver do i install the one that says
    Renesas(NEC) USB3.0 Controller Driver V2.0.32.0 for Windows XP/Vista/7 32bit & 64bit or the one that says
    NEC USB 3.0 Driver V2.0.4.0 for...
  16. Thread: usb issue

    by icemanjs
    Replies
    33
    Views
    25,943

    nothing just did what raja said and i reinstalled...

    nothing just did what raja said and i reinstalled windows os
  17. Thread: usb issue

    by icemanjs
    Replies
    33
    Views
    25,943

    i am using 2 intel 510's ssd's on the intel sata...

    i am using 2 intel 510's ssd's on the intel sata 6 ports...2 revo drives and 1 raptor drive in my rig..


    lol:cool:
  18. Thread: usb issue

    by icemanjs
    Replies
    33
    Views
    25,943

    i am using the maximus iv......

    i am using the maximus iv......
  19. Thread: usb issue

    by icemanjs
    Replies
    33
    Views
    25,943

    which usb drivers the rensena or nec?which sata 6...

    which usb drivers the rensena or nec?which sata 6 intell or marvell?i am using the ones closer to the black arent those intel?
  20. Thread: usb issue

    by icemanjs
    Replies
    33
    Views
    25,943

    mine seems to be working ok now.....what drivers...

    mine seems to be working ok now.....what drivers should i install though

    running coretemp i get 28's ands 29's for all mt temps is that fine cause in the bios it shows 44
  21. Thread: usb issue

    by icemanjs
    Replies
    33
    Views
    25,943

    ok raja i have reinstall windows 7..still have my...

    ok raja i have reinstall windows 7..still have my stuff plugged into the usb's i know thats working..what drivers should i install..i have 2 sata 6 drives on the intel ports

    1303 bios
  22. Thread: usb issue

    by icemanjs
    Replies
    33
    Views
    25,943

    keyboard is razer lasza and the mouse is logitech...

    keyboard is razer lasza and the mouse is logitech g700
  23. Thread: usb issue

    by icemanjs
    Replies
    33
    Views
    25,943

    raja i have a mouse,keyboard,apc power backup and...

    raja i have a mouse,keyboard,apc power backup and a linksys wireless adapter..os is windows 7 64bit and newest bios i believe..usbs are hard to tell starting up the top

    top left isn't working...
  24. Thread: usb issue

    by icemanjs
    Replies
    33
    Views
    25,943

    anybody have any other info..i emailed asus and...

    anybody have any other info..i emailed asus and they told me to use the forums to find or get a answer and so far not happy that stuff on a $350 board doesnt work right
  25. Thread: usb issue

    by icemanjs
    Replies
    33
    Views
    25,943

    usb issue

    does anybody else have usb issues..some of mine work some don't..tried from pch to nec and still nothing..installed updated nec drivers and still nothing..anyone else had this problem..asus maximus...
Results 1 to 25 of 26
Page 1 of 2 1 2