Search:

Type: Posts; User: Barefooter

Page 2 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds; generated 47813 minute(s) ago.

  1. Any update on this Exalix? Please update this...

    Any update on this Exalix? Please update this thread once you have it resolved.
  2. Replies
    168
    Views
    439,050

    I needed 2.06v Eventual CPU input voltage to be...

    I needed 2.06v Eventual CPU input voltage to be stable at 46 multiplier with the 1203 bios. I only needed 1.29 vcore too. With the 1302 bios I failed my XTU test last night with 1.35 vcore. Looks...
  3. Replies
    9
    Views
    7,367

    I'm having to redo my overclock on this bios. I...

    I'm having to redo my overclock on this bios. I was stable at 4.6 GHz with 1.29 vcore with the prior bios. So far not stable with 1.31 vcore, and still working on it.
  4. Replies
    1,062
    Views
    789,323

    It would sure be nice to know what they...

    It would sure be nice to know what they fixed/changed.
  5. I started this thread...

    I started this thread http://rog.asus.com/forum/showthread.php?42094-1st-PCIe-slot-is-stuck-at-x4-native-no-matter-what&country=&status= because I am having a similar issue with my first PCIe slot...
  6. Replies
    1,062
    Views
    789,323

    Nvidia requires x8 for all cards, the third slot...

    Nvidia requires x8 for all cards, the third slot on the board only has x4 ability.
  7. Yes I did see that thread. The last post...

    Yes I did see that thread. The last post suggests to RMA the board, but the OP never replied to what happened, or if it was resolved. I sent them a PM several weeks ago, but have not heard back yet.
  8. I do not see that option on my screen. This is...

    I do not see that option on my screen. This is the brand new bios version 1203. I don't remember seeing it in previous versions either. Thanks for the quick response.
  9. 1st PCIe slot is stuck at x4 native no matter what

    I've lurked around this forum now and then, but spend most of my time at Overclock.net. Thought I'd ask here for advise for my problem.

    My 1st PCIe slot is stuck at x4 native no matter what I do....
  10. Replies
    39
    Views
    93,789

    Yes I'm searching how to do this too. Seems like...

    Yes I'm searching how to do this too. Seems like it should be pretty simple, and I'm sure a lot of other people would like to be able to change the default on this too!
  11. Replies
    30
    Views
    22,694

    I have a similar problem with a Formula VI board....

    I have a similar problem with a Formula VI board. I have 2 video cards in the top two red slots. The top one only shows x4 and second card shows x8. I have not done any trouble shooting yet though.
Results 26 to 36 of 36
Page 2 of 2 1 2